SERDAR SOYDAN: “RAMAZAN BARIŞTIR, PAYLAŞMAKTIR, ANLAMAKTIR” SERDAR SOYDAN: “RAMAZAN BARIŞTIR, PAYLAŞMAKTIR, ANLAMAKTIR”

Silifke Giritliler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Salih Oğuz, yönetim kurulu üyeleri  ve ilçede yaşayan Giritli aileler tarafından sevgiyle karşılanan Belediye Başkanı Sadık Altunok, toplumsal dayanışmanın, birlik ve beraberliğin en güzel örneğini sergileyerek bu birlikteliği sağlayanları gönülden kutladığını söyledi.

Belediyeye ait mesire alanında düzenlenen piknik programına katılan Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok konuşmasında, “İlçemizde yaşayan Giritli kardeşlerimiz tarafından kurulan bu derneğimiz kurulduğu günden bu yana sanat ve kültür birikimlerini gelecek kuşaklara aktarmaya devam etmektedir. Giritliler Derneğimiz, sevgi, dostluk ve paylaşmanın en güzel örneklerinin sergilendiği bu tür etkinlikleri sık sık düzenlemektedir. Ben de Giritli bir ailenin çocuğuyum, bugün düzenlenen piknik programına aile büyüğümüz babamla birlikte geldim. Sizlerle birlikte olmaktan son derece mutluyum. Sizler bugün burada paylaşmanın, yardımlaşmanın, birlik ve beraberliğin en güzel örneğini sergiliyorsunuz.  Birlik, beraberliğimiz ve dayanışmamız daim olsun inşallah” diyerek Dernek Başkanı Salih Oğuz, yönetim kurulu üyeleri ve ilçede yaşayan Giritli ailelere misafirperverlikleri için teşekkür etti.

“Geleneksel hale getirdiğimiz Silifke’de yaşayan Giritli aileler buluşmasına katılan Belediye Başkanımız Sadık Altunok’a ve değerli babası Hasan Altunok’a çok teşekkür ediyoruz” diyen Giritliler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Salih Oğuz’da konuşmasında, “Gelenek ve göreneklerimizi, yaşam şeklimizi önce çocuklarımıza sonra da torunlarımıza, yani geleceğe taşımak arzusundayız. Derneğimiz faaliyetlerine her zaman destek veren ve kendisi de Giritli bir ailenin evladı olan değerli Belediye Başkanımız Sadık Altunok ve babası Hasan Altunok’ta derneğimizin birer üyesi olarak bugün ailemize katılmışlardır. Ailemiz her geçen gün büyüyerek gelişmektedir” diyerek dernek faaliyetlerine destek verenlere teşekkür ettiğini açıkladı.

Mevlüt PARTAL - SİLİFKE