MTOSB’DEN İL EMNİYET MÜDÜRÜ’NE ZİYARET MTOSB’DEN İL EMNİYET MÜDÜRÜ’NE ZİYARET

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, Muharrem ayı nedeniyle belediye çalışanlarına ve vatandaşlara aşure dağıttı. 
Belediye hizmet binası önünde korona virüs tedbirleri kapsamında hazırlanan aşureleri kendi elleri ile belediye personellerine ve vatandaşlara ikram eden Başkanvekili Altunok, Muharrem ayının paylaşma ve muhabbet ayı olduğunu belirtti.
Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok yaptığı açıklamada, “Belediye olarak Muharrem ayı etkinlikleri çerçevesinde bugün burada bir aşure etkinliği düzenledik. Hazırladığımız aşureleri belediyemizde görev yapan personellerimiz ve vatandaşlarımıza ikram ediyoruz. Muharrem ayının inşallah ülkemizde birliğe, beraberliğe ve kardeşliğimize katkı sağlamasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Geleneksel hale gelen bu tür etkinliklerimizi  hep birlikte devam ettiriyoruz. Ben emeği geçen tüm arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum. Hemşehrilerimizle ve mesai arkadaşlarımızla bir arada olmak adına güzel bir etkinlik. İnşallah bundan sonra da bu etkinliğimizi devam ettireceğiz. Ben bu vesileyle tüm hemşehrilerimizin ve belediye personelimizin Muharrem ayını yürekten kutluyorum” dedi.
Silifke Belediyesi tarafından yapılan aşure ikramından dolayı memnuniyetlerini dile getiren vatandaşlar, “Muharrem Ayı dolayısıyla aşure ikramında bulunan belediyemizden Allah razı olsun. Bugün Başkanvekili Sadık Altunok kendi elleriyle bizlere aşure ikramında bulundu. Başkanvekilimize  yapmış olduğu hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Birlik ve beraberliğimizin arttırılmasına yönelik yapılan bu ikramlar biz Müslümanları manevi açıdan daha da güçlü kılıyor. Muharrem Ayı, İslam alemi açısından büyük önem arz etmektedir. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın” diyerek iyi dileklerini belirttiler. 
Silifke Belediyesi tarafından düzenlenen aşure etkinliğine Belediye Başkanvekili Sadık Altunok’un yanı sıra Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Levent Nogay ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Emin Kurt ve yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri, bazı mahalle muhtarları, belediye çalışanları ve vatandaşlar katıldılar.

Mevlüt PARTAL - SİLİFKE