Sabahın erken saatlerinde dükkanlarını açan esnafları iş yerlerinde ziyaret eden Silifke Belediye Başkanı Altunok, esnaflara hayırlı işler dileğinde bulundu. Kargıcak Mahallesi Muhtarı Ali Rıza Öztekin’le birlikte esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Başkan Altunok, esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinledi. Yaptığı bu ziyaretlerin asıl amacının hizmet olduğunu vurgulayan ve daha güzel bir Silifke için çalışmalara aralıksız olarak devam ettiklerini belirten Başkan Altunok, hizmette her zaman önceliğin vatandaş olduğunu vurguladı. Vatandaşlardan ve mahalle muhtarlarından gelen hizmet taleplerini de değerlendirdiklerini bildiren Başkan Sadık Altunok, belediye olarak 88 mahalleye eşit hizmet götürme gayreti içerisinde olduklarını da yineledi.

Kendilerini iş yerlerinde ziyaret eden Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok’a bu nezaketinden dolayı teşekkür eden Kargıcak Mahallesi Muhtarı Ali Rıza Öztekin ve esnaflar, Başkan Altunok’la birlikte bir süre sohbet ederek çay içtiler.

MBB BAŞKANI SEÇER, MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKANI TUNCER'İ ZİYARET ETTİ MBB BAŞKANI SEÇER, MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKANI TUNCER'İ ZİYARET ETTİ

Mevlüt PARTAL - SİLİFKE