Mersin ve Hatay galalarını protokol, STK ve İş İnsanlarıyla birlikte gerçekleştiren yapım ekibi Gaziantep galasında ise gençlerle buluşuyor.

RAMAZAN BAYRAMI’NDA MISIR’A TÜRK AKINI RAMAZAN BAYRAMI’NDA MISIR’A TÜRK AKINI

Gaziantep Üniversitesi iş birliği ile gerçekleşecek olan galada güçlü ve başarılı kadınlar galada üniversite gençliği ile buluşarak deneyimlerini paylaşacak, gençlere rol model olacaklar.

33 KADIN BELGESELİ TÜRKİYE Proje ve tasarımcısı Ufuk Cavlı yapmış olduğu açıklamada; Bugüne kadar toplumun tüm kesimleriyle kadın gücü ve farkındalığını ön plana çıkarmak mağdur yerine güçlü kadınları anlatmak için bir araya geldik bu kez geleceğimiz olan gençlerle galada buluşarak Gaziantep'ten tüm Ülkeye bir farkındalık sunmak istiyoruz, gecede kadınlar ile gençlerin tanışmasını onlara gelecekte rol model ve montör olmalarını istiyoruz bu anlamda desteklerini esirgemeyen Gaziantep Üniversitesi Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Arif Özaydınlı başta olmak üzere tüm idari heyete çok teşekkür ederim dedi.

Daima İleri mottosu ile 33 KADIN BELGESELİ GAZİANTEP Galası 30 Mayıs 2022 Pazartesi günü Gaziantep Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek.