VEYSEL MEMİŞ: “ŞUBAT AYI İHRACATIMIZ 184 MİLYON DOLARI AŞTI” VEYSEL MEMİŞ: “ŞUBAT AYI İHRACATIMIZ 184 MİLYON DOLARI AŞTI”

Barbaros Şansal’ın kendi hazırladığı anlatımlı kartografiden oluşan “Barbaros Şansal ile Bir Küçük Türkiye Hikayesi”nin Türkiye’deki ilk gösterisi muhteşem görüntülere sahne oldu. Şansal’ın şovu ile izleyiciler, unutulmaz bir akşam yaşadı.

Mersinlilerin yoğun ilgi gösterdiği Mezitli Belediyesi Amfi Tiyatroda gerçekleşen buluşmada, Şansal, kendi yaşamında çok önemli yol ayrımlarının yer aldığı anılarını anlattı. Mustafa Kemal Atatürk, Adnan Menderes, Ali İsmail Korkmaz, Berkin Elvan, Müzeyyen Senar, Yıldırım Mayruk gibi yaşamına dokunan isimleri renkli anlatımıyla sahneye taşıyan Şansal, sahnede bir Türkiye portresi de çizdi. Zaman zaman günümüz politikasına dair örnekler de veren Şansal, “Mustafa Kemal Atatürk ve onun kazanımlarının yok olmasına asla izin vermeyeceğiz. Hapis de yatsak baskı altında da olsak Atatürk ve ilkelerini savunmaya devam edeceğiz” dedi. Şansal’a Berkant gitarıyla, Mine de söylediği şarkılarla eşlik etti.

Sahnede anlatımlarıyla yakın siyasi tarihimize ışık tutan Şansal'a çiçek vererek teşekkür eden Başkan Neşet Tarhan, Mezitli'nin barış ve özgürlük kenti olduğunu söyledi. Şansal’ın Türkiye’nin içerisinde bulunduğu durumla ilgili kendi penceresinden bakışını izlediklerini ifade eden Başkan Tarhan, “Korkmadan, yılmadan, ülkemizi aydınlığa kavuşturmak için çalışacağız. Türkiye Cumhuriyeti, barışın ve özgürlüğün ülkesi olmaya devam edecek. Barbaros Şansal kendi yaşamından verdiği örneklerle bizlere yaşadığımız sıkıntıları en açık şekilde anlatmıştır. Sayın Şansal’a ve gecemize katılan tüm konuklara teşekkür ederiz” dedi.