Akdeniz Belediyesi, ‘kadınlara yönelik pozitif ayrımcılık’ ilkesiyle hizmet ve projelerine devam ediyor. Bugüne dek binlerce kişinin ağırlandığı Kapızlı Yaz Kampı’nın son misafirleri, aralarında şehit eşleri, şehit anneleri ve çocukları ile gazi yakınları, Bilim ve Sanat Merkezi’ne (BİLSEM) devam eden çocukların anneleri ile mikrofinans desteği alan anneler ile kızlar oldu. Yaklaşık 3 gün süren kamp boyunca aileler, çeşitli etkinlik ve aktivitelere katılarak gönüllerince eğlendi. Denizin keyfini de çıkaran anneler ile kızları, ayrıca halk oyunları, müzik, matrak, hemsball, tiyatro gibi etkinliklere katılma imkânı buldu, akşam saatlerinde yakılan kamp ateşi etrafında buluştu.

AİLELERİN EĞLENCESİNE ORTAK OLAN BAŞKAN GÜLTAK, OTİZMLİ ÇOCUKLARLA DA BULUŞTU

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak da eşi Behiye Gültak ile birlikte Kapızlı kampında tatil yapan kadınları ve çocuklarını ziyaret ederek eğlencelerine ortak oldu. Başkan Gültak, kampın misafirlerinden Zeynep ile Ülkü adlı çocuklar için hazırlanan sürpriz doğum günü etkinliğine de katılarak, katıldıkları yaz kampını iki misafir adına daha da unutulmaz ve anlamlı kıldı.

GÜRAL’DAN SLOVAK İŞ İNSANLARINA İŞ BİRLİĞİ MESAJI GÜRAL’DAN SLOVAK İŞ İNSANLARINA İŞ BİRLİĞİ MESAJI

Öte yandan Başkan Gültak; Adana, Erzurum, Van, Osmaniye, Isparta ve Mersin’den aileleri ile birlikte Silifke’ye gelen otizmli gençleri ve ailelerini de Silifke Kaymakamı Abdullah Aslaner, Gençlik Spor İlçe Müdürü Mustafa Türe, Silifke Belediye Başkanı Sadık Altınok ve AK Parti Silifke İlçe Başkanı Mehmet Emin Kurt ile birlikte misafir oldukları Kapızlı Gençlik Kampında ziyaret etti.

Burada otizmli gençler ve aileleri ile bir süre sohbet ederek, eğlencelerine ortak olan Başkan Gültak, engelli bireyler ve ailelerinin her zaman yanında olduklarını vurguladı, “10-16 Mayıs Engelliler Haftası’nı” tebrik etti.