Akdeniz Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, hafta sonu, Cumartesi ve Pazar günü düzenlenen Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda (YKS) ter döken öğrencileri ve velileri yalnız bırakmadı, heyecanlarına ortak oldu.  Akdeniz ilçesi sınırlarında bulunan birçok farklı okulun önüne açılan stantlarda, sınava giren öğrencilere ve onları bahçede heyecanla bekleyen velilerine soğuk su ikram edildi. Aileler ve öğrenciler, duyarlılıkları nedeniyle belediye ekiplerine teşekkür etti. 

BAŞKAN GÜLTAK’TAN BAŞARI MESAJI…

AKDENİZ BELEDİYESİ’NİN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE EĞİTİM DESTEĞİNDE İKİNCİ TAKSİTLER HESAPLARA YATIRILDI AKDENİZ BELEDİYESİ’NİN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE EĞİTİM DESTEĞİNDE İKİNCİ TAKSİTLER HESAPLARA YATIRILDI

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak da yayınladığı yazılı mesajında, Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı’na giren tüm öğrencilere başarılar diledi; “Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin yıllardır ulaşmak amacıyla ter döktükleri hayallerine kavuşmalarını, diledikleri meslekleri ve hedefledikleri üniversiteleri kazanmalarını temenni ediyorum. Akdeniz Belediyesi olarak, başta eğitim, spor, kültür ve sanat olmak üzere, hayatlarının her anında ve alanında geleceğimiz olan gençlerimizin yanında olmaya, onları desteklemeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.