Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde görev yapan Hizmet, Şube, İlçe, Gençlik Merkezi, Yurt Müdürleri, Birim Şefleri ve Tesis Amirleri ile değerlendirme, istişare ve koordinasyon toplantısı Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir başkanlığında yapıldı. 

KAR KAPLANLARI İLK KEZ İSTİKBAL SNX TÜRKİYE’DE KAR KAPLANLARI İLK KEZ İSTİKBAL SNX TÜRKİYE’DE

Mersin Kız Yurdu Konferans Salonu'nda düzenlenen toplantıda 2022-2023 eğitim öğretim yılı öğrenci yurtlarının son hazırlıkları, Gençlik faaliyetleri, 2022-2023 spor sezonu, okul sporları, tesisler yapılması planlanan yatırımlar ve projeler hakkında karşılıklı istişare, değerlendirme ve koordinasyon toplantısını gerçekleştirdi. 

Demir, göreve geldiği günden bu yana yapılan Gençlik, Spor ve Yurt hizmetlerinde hayata geçirdikleri ve geçirmeyi planladıkları yatırım, projelerden bahsederek, “Özellikle geleceğimizin teminatı olan Gençlerimizin hayallerine yön veren bir kurum olduğumuz biliciyle, bize verilen bu görevi siz değerli çalışma arkadaşlarımızla birlikte karşılıklı fikir alışverişinde bulunarak geleceğimiz olan çocuklarımıza hep daha iyisini yapmak için el birliğiyle çalışıyoruz. Göreve başladığımdan bugüne kadar Mersin’in gençliğine ve sporuna hizmet etmek için mesai gözetmeden çalışmaya hep birlikte devam ediyoruz. Sizlere bugüne kadar özverili bir şekilde göstermiş olduğunuz gayretlerden ve vermiş olduğunuz desteklerden dolayı teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.