D-Smart GO’da birbirinden özel film seçkileri sinemaseverlerle buluşmaya devam ediyor. Oscar ödüllerine aday olmuş veya kazanmış filmler, platform üzerinde “En İyi Oscar Filmleri” kategorisinde yer alıyor.

Kategori; 1925 tarihli The Gold Rush’tan (Altına Hücum) 2022 tarihli 7 Oscar ödülü kazanan Everything Everywhere All At Once (Her Şey Her Yerde Aynı Anda) filmine kadar geniş yelpazede bir seçkiye sahip. Seçkideki filmler bu zamana kadar 74 Oscar’ı kucaklarken bunlardan ayrı tam 217 dalda daha Oscar’a aday gösterildiler.

TEXHİBİTİON İSTANBUL FUARINDA DİJİTAL SANAT RÜZGARI TEXHİBİTİON İSTANBUL FUARINDA DİJİTAL SANAT RÜZGARI

Seçkide dikkat çeken yapımlardan bazıları şöyle: 6 Oscarlı La La Land (Aşıklar Şehri), 6 Oscarlı The Godfather: Part II, 4 Oscarlı Unforgiven (Affedilmeyen) 4 Oscarlı The King’s Speech (Zoraki Kral), 3 Oscarlı 1917, 2 Oscarlı Blade Runner 2049 (Blade Runner 2049: Bıçak Sırtı), 3 Oscarlı Bram Stoker's Dracula (Dracula), 3 Oscarlı The Social Network (Sosyal Ağ), 2 Oscarlı La Vie En Rose (Kaldırım Serçesi), 2 Oscarlı Sound Of Metal (Metalin Sesi), 2 Oscarlı Once Upon A Time in… Hollywood (Bir Zamanlar... Hollywood'da) ve 2 Oscarlı Django Unchained (Zincirsiz). Bu filmlere ek olarak; Top Gun’ın tam 36 yıl sonra çekilen devam filmi “Top Gun: Maverick, tüm zamanların en iyi filmleri arasında gösterilen The Shawshank Redemption (Esaretin Bedeli), Empire of the Sun (Güneş İmparatorluğu) ve Amour (Aşk) gibi birbirinden özel filmler de bu kategoride yer alacaklar.

Tom Cruise, Brad Pitt, Scarlett Johansson, Julie Roberts, Al Pacino, Robert De Niro,

Clint Eastwood, Morgan Freeman, Will Smith, Ryan Gosling gibi yıldız oyuncuların yer aldığı filmler D-Smart GO’da sinemaseverleri bekliyor.