Olayın, CHP’li Büyükşehir Belediyesi’ne ait Katı Atık Tesisleri’nde çalışan işçilerin, Akdeniz Belediyesi’nin ait aracın fotoğrafını çekmeye çalışması sonucunda çıktığı öğrenilirken, tartışmada büyükşehirde çalışan 20 işçinin, Akdeniz Belediyesi çöp arabasına ve 2 işçiye sopalarla ve tekme tokatlarla saldırdığı belirtildi.

Mersin’in Akdeniz ilçesinde bulunan Sarıibrahimli Mahallesi’nde yer alan Mersin Büyükşehir Belediyesi Katı Atık Toplama Tesisleri’nde meydana gelen olayda, CHP’li Mersin Büyükşehir Belediyesi’nde görev yapan işçiler Akdeniz Belediyesi’nin çöp arabalarına ve işçilerine saldırdı. Yaşanan olayda Akdeniz Belediyesi’ne ait çöp arabasını kullanan şoför Hakan Ç. ve yanında bulunan İsmail T. ile isminin Mehmet S. olduğu öğrenilen CHP’li Büyükşehir Belediyesi çalışanı olduğu öğrenilen işçi arasında tartışma çıktı.

Tartışmada Büyükşehir işçisi Mehmet S.’nin tesiste çalışan diğer arkadaşlarını da çağırmasının ardında olaylar büyüdü. Yaklaşık 20 kişi olduğu tahmin edilen CHP’li Büyükşehir Belediyesi’nde görev yapan işçiler, Akdeniz Belediyesi’nde görev yapan 2 işçiye saldırdı.

BAŞKAN ÖZYİĞİT: “31 MART, UMUDUN BİTMEDİĞİNİ GÖSTERDİ” BAŞKAN ÖZYİĞİT: “31 MART, UMUDUN BİTMEDİĞİNİ GÖSTERDİ”

2 işçiyi darp etmelerinin yanı sıra Akdeniz Belediyesi’ne ait çöp arabasına da saldıran Büyükşehirli işçiler, aracın kapı kollarına ve aynalarına zarar verdi.

Olayın ardından darp edilen işçiler hastaneden darp raporu alarak Büyükşehir çalışanları hakkında şikayette bulundu. Ayrıca Akdeniz Belediyesi’nde görev yapan şantiye şefi de olayın boyutunu ortaya koymak adına zarar raporu hazırlatarak şikayette bulundu. Olayda 10 bin TL zarar olduğu ve zararın karşılanması talebinde bulunuldu.

Editör: TE Bilisim