Dr. Devlet Bahçeli meydanında Erdemli Çocuk Şenliği kapsamında yüz boyama etkinliklerinden çocuk ritim gruplarına, çocuk halk oyunlarından şişme oyun parkurlarına varıncaya kadar birçok aktivite çocuklar için hazırlandı. Binlerce çocuğun yoğun ilgi gösterdiği şenlik ise ziyaretçilerden tam not aldı.

Geleceğimizin teminatı çocuklar için gayret ettiklerini ifade eden Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “ Şu anda gençlerimiz tabi TRT’nin Rafadan Tayfa ekibi burada. Yine halk oyunu ekibimiz var. Birçok sanatsal faaliyetler var. Gençlerimizi kültürle, sanatla, eğlenceyle buluşturacağız inşallah. Güzel bir etkinlik olacağına eminiz” diye konuştu.

Çocuklarımızın ülkemizin yarınları olduğunu ifade eden Cumhur İttifakı, Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, “Çocuklarımız Cumhuriyetimizin yarınları, ülkemizin yarınları yavrularımızla bir aradayız. Onları bu şekilde eğlenirken mutlu görmek, bizleri ziyadesiyle mutlu hissettiriyor, gururlu hissettiriyor. Ben de bugün ailemle birlikte geldim, çocuklarımla birlikte hem biraz vakit geçirme eğlenme fırsatı buldum. Hem de Erdemlili hemşehrilerimizle bir araya gelme fırsatı bulduk. Ben emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Binlerce çocukla beraber olmaktan mutlu olduğunu ifade eden Cumhur İttifakı, Milliyetçi Hareket Partisi Erdemli Belediye Başkan Adayı Mustafa Kara, “Çocuklarımız bizim geleceğimiz. Onlarla birlikte bugün burada neşe içerisinde olmak bizi mutlu ediyor. Binlerce çocuğumuz aileleriyle birlikte güneşli havada, güzel havada eğleniyorlar. Onlarla bir arada olmaktan biz de çok mutluyuz” diye konuştu.

Şenliğe geldiği için mutlu olduğunu ifade eden Ecem Çapa, “ Ben buraya geldiğim için çok mutluyum” diye konuştu.

Rafadan Tayfa’yı göreceği için çok mutlu olduğunu ifade eden Mert Yılmaz, “ Ben en çok Hayri’yi seviyorum. Çünkü o en komik karakter ben de komik karakterleri çok severim” diye konuştu.

TEXHİBİTİON İSTANBUL FUARINDA DİJİTAL SANAT RÜZGARI TEXHİBİTİON İSTANBUL FUARINDA DİJİTAL SANAT RÜZGARI

Şenliği çok beğendiğini ifade eden Feyza Ersin, “ Buraya geldiğim için çok mutluyum. Rafadan Tayfa için geldik” diye konuştu.


Çocukları mutlu olduğu için kendisinin de mutlu olduğunu ifade eden Zeynep Yavuz, “ Çok mutluyuz, çocuğum Rafadan Tayfa’yı çok izliyor. Karakterlerini çok seviyor, onun için değişik bir alan şuan” diye konuştu.

Öte yandan Erdemli Çocuk Şenliği, Rafadan Tayfa gösterisi ile sona erdi.