Başkan Seçer, Başkan Yıldız’a hayırlı olsun dileklerini ileterek, başarılar diledi.

31 Mart Mahalli İdareler Seçiminde halkın büyük sevgisini kazanarak koltuğuna oturan Başkan Yıldız, Başkan Seçer’i ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek, nazik ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

Ziyarette, Belediye meclis üyeleri ve mahalle muhtarları da hazır bulundu.

BAŞKAN YILDIZ; “CİDDİ BİR HEYECAN VE BEKLENTİ İLE GÖREVE BAŞLADIK”

Geleceğe dönük ortak çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunulan ziyarette Başkan Yıldız, Başkan Seçer ile Toroslar’a güzel hizmetler kazandıracaklarını ve hizmet odaklı çalışacaklarını dile getirerek; “İlçemize bahar geldi. Sizin de çok büyük emekleriniz var. Bu durum insanlarda çok ciddi bir heyecan ve beklenti oluşturdu. Biz de bu beklentiye yanıt vermek için elimizden gelen çabayı göstereceğiz. Belediyemize, Toroslarımıza hoş geldiniz, şeref verdiniz” dedi.

BAŞKAN SEÇER; “HEP BİRLİKTE TOROSLAR’A ÇOK GÜZEL HİZMETLER SUNACAĞIZ”

Toroslar’ın Tarsus’tan sonra ikinci büyük ilçe olduğunu belirten Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ise Başkan Yıldız ile işbirliği içerisinde çalışarak Toroslar’a çok daha güzel hizmetler sunacaklarını kaydetti.

Başkan Yıldız’ı yeniden tebrik eden Başkan Seçer; “Size ve çalışma arkadaşlarınıza başarılar diliyorum. Demokratik, sosyo ekonomik ve sosyo kültürel olarak da heterojen bir ilçe. Böyle bir ilçede belediye başkanlığı da ayrı bir önem taşıyor. Mersin’in genelini düşünecek olursak Mersin’in özelliklerini de içinde barındırıyor. Mersin, küçük bir Türkiye’dir. Toroslar da bu söyleme uyan bir ilçemiz” ifadelerini kullandı.

“SEÇİM SONUÇLARININ ARAŞTIRILACAĞI İLÇELERİN BAŞINDA TOROSLAR GELİYOR”

Toroslar’da 30 yıl sonra Cumhuriyet Halk Partili (CHP) Belediye Başkanı olarak görevi devralan Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız’ın başarısına da değinen Başkan Seçer, yapılan işbirliği ile zorlukların aşılabileceğine de vurgu yaparak; “Zaman zaman mecliste bu bölgeye ilişkin sorunları dile getirdik. İvedi bir şekilde dokunulması gerekiyor. Seçim sonucu da göstermiştir ki uzun yıllar bu ilçeyi yöneten anlayış, artık tıkanma noktasına gelmiştir. Demokraside çareler tükenmez. Mutlaka demokraside bir alternatif yaratılır. Ve demokrasinin güzelliği de budur. Türkiye’nin birçok yeri, Toroslar da bunun önemli örneklerinden biridir. Bir laboratuvar gibi bu seçim sonuçlarının araştırılacağı yerlerin başında Toroslar ilçemiz gelir. Beş yıllık süre içinde özellikle ilçe belediyelerin görev ve yetki alanlarında bazı sorunların olduğu aşikar bir gerçek. Mutlaka önceki belediye başkanı da burada kendi çabalarıyla görev yapmaya, hizmet yapmaya çalıştı. Ama belli ki yetersiz kaldığı çok net. Bizim bu yetersizliği, bu açığı bir an önce kapatmamız lazım” diye konuştu.

KONUMUZA HAKİM, DERSİMİZE İYİ ÇALIŞMIŞ BELEDİYE BAŞKANLARIYIZ”

MTOSB’DEN İL EMNİYET MÜDÜRÜ’NE ZİYARET MTOSB’DEN İL EMNİYET MÜDÜRÜ’NE ZİYARET

Başkan Seçer, Başkan Yıldız’a çalışmalarında her zaman destek olacaklarını vurgulayarak; “Toroslar Belediyesinin imkanları sizi zorlayabilir. Şundan emin olabilirsiniz, yapacağımız işbirliği ile bütün zorluklar çok daha rahat aşılacak. Bundan hiçbir endişeniz olmasın. Bu anlamda, moralinizi ve enerjinizi yüksek tutun. Ben, belediyemle ve ekip arkadaşlarımla beraber her zaman yanı başınızda olacağım. Belediyenizin uygulamalarında, çalışmalarında her zaman destek alabileceğiniz bir yapı olduğunu unutmayın. Asıl bundan sonra işimiz başlıyor, bunu da en güzel şekilde yerine getireceğiz. Konumuza hakim ve dersimizi iyi çalışmış belediye başkanlarıyız. Toroslar halkı çok daha güzel hizmetler alacak. Kendilerine ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Hem Büyükşehir hem ilçe belediyesine çok yoğun destek oldular” şeklinde konuştu.

Ziyaret, günün anısına hatıra fotoğrafı çekimiyle son buldu.