Gece-gündüz Silifke ve Silifkelilere hizmet etmek için sahada olduklarını hatırlatan Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, “Belediye olarak ilçemize bağlı mahallelerimizde çalışmalara devam ediyoruz. Belediyemiz sorumluluk alanında bulunan sokak ve caddelerde parke taşı döşeme, asfaltlama, temizlik, yeşil alanların oluşturulması, bakımı, yürüyüş yolları ve aydınlatma sistemlerinin yanı sıra birçok alanda çalışmalar yürütmekteyiz. Ekiplerimiz gece-gündüz demeden halkımıza ve mahallelerimize hizmet götürmektedir. Belediye olarak 7 gün 24 saat vatandaşlarımızın emrinde ve hizmetindeyiz. Daha çok yeşil alanla, asfaltlarla, kaldırımlarla, yeni ışıklandırmalarla inşallah Silifke’mize hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

İlçe merkezi ve mahallelerde gece-gündüz devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Altunok, yaz aylarının gelmesiyle birlikte çalışmalara hız verdiklerini bildirdi.

ÖZDEMİR: “ÇOCUK HAKLARININ GÜVENCE ALTINA ALINDIĞI BİR DÜNYA DİLİYORUM” ÖZDEMİR: “ÇOCUK HAKLARININ GÜVENCE ALTINA ALINDIĞI BİR DÜNYA DİLİYORUM”

Mevlüt PARTAL - SİLİFKE