Tulpars Yayınları Aydın Gürz’ün 4. Kitabı “SEVDA ŞİİRLERİ” kitabını okurlarına sunuyor.

Aydın Gürz 2013 de çıkardığı Düş Okyanusu ve Yosun Tutan Yalnızlıklar kitaplarıyla 15 yıldır yazdığı şiirleri okurlarıyla buluşturduktan sonra okuyucularını aşina ettiği şiirlerine 2015 yılında yazdığı Kelebek Sevdası kitabıyla devam etti.

Yazılan en zor şiir AŞK’tır, yazdıklarım bunun teminatıdır diyen şair; şiirlerinde bu zorluğun üstesinden akıcı dili ve sanatsal betimlemeleriyle okurlarını şiirlerine hayran bırakmıştır.

İlçe yollarına kapsamlı bakım İlçe yollarına kapsamlı bakım

Sevdanın her evresini en yoğun duygularla anlatan “SEVDA ŞİİRLERİ” 2019 yılında Aydın Gürz tarafından kaleme alındıktan sonra, okuyucusun da “Yazar benim hislerime nerden bilip tercüman olmuş “ hissi bırakarak duygularının gerçekliğini gün yüzüne çıkarmıştır.

Hoşgörü , sabretmek , beklemek , bağışlamak aşkın geçtiği yollarda lazım olanları anlamak gerek diyen yazar bir çok ortak kitap çalışmalarında da şiirlerine yer vermiştir.

Şair Aydın Gürz Kimdir?

Şair Aydın Gürz 1984 Kahramanmaraş Elbistan doğumludur. İlköğretim ve lise eğitimini memleketi Elbistan’da tamamlamıştır. Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümü ve Anadolu üniversitesi turizm ve otelcilik ve medya reklamcılık mezunudur.

2006 yılından itibaren severek yaptığı reklamcılık, organizasyon ve özel eğitim kurumlarının işletmelerini kendi Mersin’de yürütmektedir.

Yazdığı şiirler için genel olarak kullandığı tabir “ ayaküstü telaşlarda geçerken ömür, bir nebze edebiyattan haz almaktır şiirler benim için demiştir.