Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Kıvanç Derya, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Emin Kurt ve Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Gürbüz’le birlikte şehidin mezarını ziyaret eden Belediye Başkanı Altunok, şehit mezarına Türk bayrağı sererek şehit için birlikte dua ettiler.

Daha sonra Yeğenli mahallesinde yaşayan anne Meral ve Baba Muhammet Ak’ı da eşi Meral hanımla birlikte ziyaret eden Başkan Altunok, Şehit Piyade Komando Uzman Çavuş Osman Ak'ı sene-i devriyesi nedeniyle düzenlenen mevlid programına da katıldı. Şehit ailesinin ellerini öperek bir de Türk bayrağı hediye eden Silifke Belediye Başkanı Altunok yaptığı açıklamada,  “Vatanımız için canını feda eden tüm şehitlerimize rahmet diliyorum. Şehadete ulaşan tüm şehitlerimizin ve Şehidimizin Osman Ak’ın acısını hala yüreğimde hissediyorum. Onlar en yüksek mertebelere erişti. Bize düşen görev her zaman şehit ailelerimizin yanında olmak ve onlara destek olmaktır. Ülkemiz ve insanlarımız her zaman şehit ailelerimizle gurur duymaktadır.  Ülkemizi güçlü kılan, ayakta tutan, dosta güven düşmana korku veren bu şuur ve güçtür. Vatanımız, milletimiz, bayrağımız ve ülkemizin bölünmez bütünlüğü yolunda verilen silahlı mücadelede şehit düşen tüm Mehmetçiklerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyor, siz değerli şehit anne ve babasının ellerinden öpüyorum” dedi.

MERSİN BAROSU’NDAN, İL EMNİYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZİYARET MERSİN BAROSU’NDAN, İL EMNİYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZİYARET

Piyade Komando Uzman Çavuş Osman Ak'ı sene-i devriyesi nedeniyle Yeğenli mahallesinde düzenlenen mevlid programına Silifke Kaymakamı Abdullah Aslaner, Belediye Başkanı Sadık Altunok, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Kıvanç Derya, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Emin Kurt, Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Gürbüz, daire amirleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldılar.