MERSİN - Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ülke genelinde başlatılan Milli Dayanışma Kampanyasına desteğini açıkladı.

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını ile ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından dar gelirli ailelere ilave destek sağlamak amacıyla başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası’na destek artarak devam ediyor.

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok’ta kampanyaya 10bin TL bağışlarayarak destek verdi. Konuyla ilgili açıklama yapan Başkanvekili Sadık Altunok, yaşanılan sürecin birlik ve beraberlik içerisinde aşılabileceğini kaydetti. Altunok: “Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de koronavirüs insan sağlığını tehdit etmeye devam ediyor. Bu virüsle mücadele kapsamında Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından ülke genelinde başlatılan ‘Milli Dayanışma Kampanyası’na biz de destek olmak istedik. Ülkemiz ve milletimizin menfaatine yönelik başlatılan bu kampanyaya bizde ‘biz bize yeteriz’ anlayışı içerisinde 10 bin TL bağışta bulunduk. Gün paylaşma ve dayanışma günüdür. Allah’ın izni ile bu günleri hep birlikte atlatarak, millet olarak  huzurlu ve güvenli yarınlara ulaşacağımıza inanıyorum” dedi.

Ödüller sahiplerini buldu Ödüller sahiplerini buldu

Başkanvekili Altunok Silifke’de yaşayan hemşehrilerine de seslenerek:  “İstiyoruz ki bu süreci birlikte aşalım ve bu süreç içerisinde elimizde bulunanları paylaşalım. Birbirimize destek olalım ve birbirimize daha fazlaca sahip çıkalım. İnşallah en kısa süre içerisinde bu zor şartları aşmamız dileğiyle tüm  hemşehrilerimize  evlerinizde sağlıklı günler diliyorum” diyerek evlerinden zorunlu olmadıkça çıkmamaların istedi.

Mevlüt PARTAL - Silifke