VICTORIA’S SECRET PINK x FRANKIES  PLAJ KOLEKSİYONU İLE YAZ BAŞLASIN! VICTORIA’S SECRET PINK x FRANKIES PLAJ KOLEKSİYONU İLE YAZ BAŞLASIN!

İlçeye bağlı Göksu mahallesinde oturan ortopedik engelli Yağmur Tanem Topkara, sosyal medya hesabından Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok’a ulaşarak yaklaşan doğum günü ile ilgili bir süre sohbet etti. Bu görüşmeden sonra bir doğum günü pastası yaptıran Başkan Altunok, Yağmur Tanem Topkara’yı evinde ziyaret etti. Doğum günü pastasını Yağmur ve arkadaşları ile birlikte kesen Başkan Altunok, "Allah, Yağmur kızımızı nice senelere ulaştırsın inşallah. Belediye olarak engelli kardeşlerimize yönelik birçok proje hayata geçirdik. Engelli bireylere yönelik gerçekleştirdiğimiz bazı etkinliklerde Yağmur kızımızla da birlikte oluyoruz. Engelli bireylerimizin yaşamlarını kolaylaştırıcı yeni projeler üzerinde çalışmalarımız devam etmektedir.  Her zaman tüm vatandaşlarımızın yanında olmaya çalışıyoruz” dedi.

Yağmur Tanem Topkara’nın annesi Ayşe Topkara ise Silifke Belediye Başkanı Sadık  Altunok’a teşekkür ederek, “Başkanımız her fırsatta bizlerin yanında. Engelli bireyi bulunan ailelere de verdiği önem ve sıcak sevginin her zaman farkındayız. Engelli çocuklarımıza yönelik verilen belediye hizmetlerden de faydalanıyoruz. Başkanımızdan Allah razı olsun. Bugünde bizlere böyle güzel bir sürpriz yaptığı için çok sevindik. Allah tüm yöneticilerimize güç kuvvet versin” dedi.

Mevlüt PARTAL - SİLİFKE