BAŞKAN ÖZYİĞİT: “31 MART, UMUDUN BİTMEDİĞİNİ GÖSTERDİ” BAŞKAN ÖZYİĞİT: “31 MART, UMUDUN BİTMEDİĞİNİ GÖSTERDİ”

Kent Başkan Dergisi; tüm Türkiye’yi kapsayan online anket kapsamında ödül almaya hak kazanan belediye başkanlarını Kayseri’de buluşturdu. Dergi tarafından ülke genelinde düzenlenen ankete, 7 bölgeden; 1 büyük şehir belediyesi, 1 il belediyesi ve 4 ilçe belediyesi katılırken, Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok’ta en başarılı belediye başkanı ödülünü aldı.

Törende konuşan Başkan Altunok, Kent ve Başkan Ödülleri 2023 ödül töreninde, Kayseri’de gururlandıklarını belirterek, “Göreve geldiğimiz günden bu yana Silifke ve Silifkelilerin hizmetine sunduğumuz başarılı çalışmalar ve hayata geçirdiğimiz projelerden dolayı en başarılı belediye başkanı ödülüne layık görüldüm. Çok sevinçliyim, gururluyum. Bugün burada aldığım ödülü tüm Silifkeli hemşehrilerimize armağan ediyorum.  Silifke’mizde yaşam kalitesini yükseltmek, değerlerimizi tanıtmak, ilçemizin gelişmesi ve markalaşmasını sağlamak için canla başla çalışıyoruz.  Kayseri’de Kent ve Başkan Dergisi’nin düzenlediği ödül töreninde ‘Başarılı Belediye Başkanları’ ödülüne layık görüldük. Aldığım bu ödülün gerçek sahipleri olan vatandaşlarımıza ve değerli çalışma arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bu büyük ödülü Silifkeli  hemşehrilerime armağan ediyorum.” dedi.

Kayseri’de düzenlenen  ödül törenine Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok’un yanı sıra Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, bölge milletvekilleri, Türkiye’nin diğer il ve ilçelerinden belediye başkanları ile davetliler katıldılar.

Mevlüt PARTAL - SİLİFKE

Editör: TE Bilisim