MERSİN - Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, yaz aylarının gelmesiyle birlikte kış aylarında aşırı yağışlar sebebiyle bozulan mahalle yollarında bakım, onarım, yama ve asfaltlama çalışmalarına başladıklarını söyledi.

Gerek vatandaşların gerekse mahalle muhtarlarının talep ve isteklerini belediyenin imkanları dahilinde değerlendirdiklerini açıklayan Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerin Sarıcalar, Atayurt, Arkum, Demircili, Karakaya, Keşlitürkmenli ve Canbazlı mahallelerinde çalışmalarını sürdürdüklerini bildirdi.

Yürütülen çalışmalarla ilgili bir açıklama yapan Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok yaptığı açıklamada, “Geçtiğimiz kış aylarında aşırı yağışlardan dolayı bozulan yollarla ilgili belediyemize çok sayıda talepler geldi. Mahalle muhtarlarımız ve vatandaşlarımızdan gelen bu istek ve talepleri belediyemiz fen işleri müdürlüğümüz değerlendirerek aciliyetine göre bir çalışma başlattık. Ekiplerimiz şu anda Sarıcalar, Atayurt, Arkum, Demircili, Karakaya, Keşlitürkmenli ve Canbazlı mahallemizde bozulan yollarda asfaltlama ve yama, yeni yolların açılması ve büzlerin yenilenmesi ve bakımı ile ilgili çalışmalar yapmaktadır. Aşırı yağışlardan zarar gören bu yolların bir an evvel bakıma alınması ve bozulan alanların yeniden tamir edilmesi için başlattığımız çalışmalarımıza belediyemizin araç-gereç ve iş gücüyle devam ediyoruz. Yaz aylarının da gelmesiyle birlikte halkımızın en önemli ihtiyaçlarından biri olan yolların bakım-onarım ve yenilenmesi ile ilgili çalışmalarımızı kısa sürede tamamlayarak halkımızın hizmetine sunacağız” dedi.

Mevlüt PARTAL - SİLİFKE