İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Atakent Mahallesi Kapızlı Rasim Bozbey ilk/orta okulunda düzenlenen törene katılan Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok,  öğrenciler, öğretmenler ve veliler ile bir araya geldi. Sınıfları gezen ve öğrencilere hayırlı olsun dileğinde bulunan Başkan Altunok, öğrencilere çeşitli hediyeler verirken, öğretmen ve okul idarecilerine de çiçek dağıttı.

Başkan Altunok yaptığı açıklamada, “Bugün ders başı yapan  tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize yeni eğitim öğretim yılında başarılar diliyorum. Çocuklarımız ve gençlerimiz geleceğimizin teminatıdır. Milletimizi ve ülkemizi güvenle geleceğe taşımak, müreffeh milletler arasında yer almak ancak iyi bir eğitim ile mümkündür. Bilginin kartopu misali her geçen gün katlanarak arttığı, teknolojinin baş döndürücü bir hızla ilerlediği gününüzde çocuklarımızın çağın şartlarında tam donanımlı, kültürel dokumuza uyumlu ve ahlaklı bireyler olarak yetişebilmeleri için hep birlikte gayret göstermeliyiz. Belediye olarak biz de eğitim ve öğretime her zaman destek veriyoruz.  İlçemizde mevcut okullarımızda yıl boyunca  devam edecek yeni projeler yürüteceğiz. Eğitime ve öğrencilerimize yönelik tüm çalışmalarımız artarak devam edecektir. Bu duygularla, ilk kez okula başlama heyecanı yaşayan öğrencilerimiz başta olmak üzere yeni eğitim öğretim yılının tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize, velilerimize ve eğitim camiamıza hayırlı olmasını diliyor, tüm çocuklarımıza başarılı bir gelecek temenni ediyorum” dedi.

GÜLTAK, ÖĞRETMENLERLE BİR ARAYA GELDİ GÜLTAK, ÖĞRETMENLERLE BİR ARAYA GELDİ

İlçeye bağlı Atakent Mahallesi Kapızlı Rasim Bozbey ilk/ortaokulunda düzenlenen törene Silifke Kaymakamı Abdullah Aslaner, Belediye Başkanı Sadık Altunok, Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sezgin, Jandarma Komutanı Binbaşı Bülent Keskinsoy, Mahalle Muhtarı Salim Demirtaş, eğitimciler ve veliler katıldılar.

Mevlüt PARTAL - SİLİFKE