Beş yılda 84 dev projeyi hayata geçirmenin sevinci içerisinde olduklarını bildiren Başkan Altunok, yeni dönemde de Silifke’yi ve Silifkelileri vizyon projelerle buluşturacaklarını söyledi.

Milli Eğitim Müdürlüğü ek hizmet binası toplantı salonunu dolduran partililer ve vatandaşlarla bir araya gelen Cumhur ittifakı Belediye Başkan Adayı ve Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, yeni dönem için hazırladığı projeleri, Silifke ve Silifkelilere beş yıl boyunca birlikte hizmet edecekleri belediye meclis üyelerini tanıttı.

Salonu dolduran davetlilere ilk konuşmayı AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Emin Kurt yaptı. İlçe Başkanı Kurt yaptığı konuşmada,  “31 Mart seçimlerine az bir süre kaldı. Cumhur İttifakı üyeleri olarak burada biz bir aileyiz. Her zaman olduğu gibi bu süreçte de birbirimize sahip çıkacağız. Liderlerimiz Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin bizlere işaret ettiği kardeşlik ve birlik beraberlik ruhunu biz de Silifke’mizde ve Mersin’imizde gerçekleştiriyor  ve daha da güçlendiriyoruz. 5 yıldır Silifke’mize ve halkımıza çok başarılı hizmetlerde bulunan cumhur ittifakı Belediye Başkanımız Sadık Altunok’un görevine devam etmesi için gece-gündüz çalışıyoruz. İnşallah 31 Mart seçimlerinden Mersin’de Serdar Soydan başkanımızla Silifke’de de Sadık Altunok başkanımızla birlikte başarıyla çıkacağımıza inanıyorum. Hedefimiz Mersin ve Silifke’de seçimleri kazanarak tüm halkımızla birlikte elde ettiğimiz bu başarıyı iki liderimize hediye edeceğiz. Ben buna inanıyorum. Belediye Başkanımız Sadık Altunok’la el el gönül gönül hiç durmadan çalışmalarımıza devam ediyoruz. Kendisine çıktığı bu kutlu yolda başarılar diliyorum” dedi.

“Cumhur İttifakımız yerel seçimlerde zafere mührünü vuracaktır” diyen Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Kıvanç Derya’da konuşmasında, “Silifke’mize ve halkımıza beş yıldır hizmet veren Belediye Başkanımız Sadık Altunok ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Yeni dönemde hayata geçirmeyi planladığı 41 projeyi ve birlikte çalışacağı meclis üyelerimizi bizlerle burada buluşturan değerli Belediye Başkanımız Sadık Altunok’a başarılar diliyorum.  Cumhur ittifakı üyeleri olarak dün olduğu gibi bugünde adayımızın yanındayız. 31 Mart seçimleri öncesinde çalışmalarımızı başarılı bir şekilde sürdürüyoruz. Halkımızın da desteği ile Mersin’de Serdar Soydan başkanımla, Silifke’de Sadık Başkanımla birlik ve beraberlik içerisinde cumhur ittifakımızın da gücüyle Silifke’miz ve halkımıza hizmetlerimiz kesintisiz bir şekilde devam edecektir. Silifke’miz için hayata geçirdiği projeler ve  hizmetlerle kendini kanıtlamış çalışkan belediye başkanımız Sadık Altunok’a başarılar diliyor, yeni projelerimizin de  tüm halkımıza ve şehrimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” diye konuştu.

Salona sığmayan davetlilerin yanı sıra salon dışına da kurdurduğu dev ekran aracılığı ile projelerini halka tanıtan ve konuşması alkışlar ve ‘Sözüne Sadık Başkan’ sloganları ile sık sık kesilen  Silifke Belediye Başkanı Altunok  yaptığı konuşmada, “Cumhur ittifakı bir belediye olarak beş yıldır sürdürdüğümüz uyumlu belediyecilik anlayışını yeni dönemde de sürdüreceğiz. 31 Mart’ta yapılacak seçimlerde Allah’ın izni siz değerli hemşehrilerimizin de desteği ile Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Serdar Soydan ve Silifke’de de bu kardeşinize vereceğiniz destek ve cumhur ittifakımızın da  gücüyle ilçemize yeni eserler ve hizmetler kazandırmaya devam edeceğiz. Biz göreve geldiğimiz günden bu yana geriye dönük 20 yılda gerçekleştirilemeyen hizmetleri gerçekleştirdik. Her gün gelişen ve büyüyen Silifke’mize için 84 dev proje kazandırdık. Bu süreçte bizlere destek veren güç veren tüm hemşehrilerimize, cumhur ittifakı üyelerimize, belediye meclis üyelerimize, mesai arkadaşlarımıza, kamu kurum ve kuruluşlarımıza, sivil toplum kuruluşlarımıza ve tüm mahalle muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. Belediye olarak ortaya koyduğumuz uyumlu çalışmalar bize başarı getirdi. Şimdi de aynı inanç ve azimle halkımızın da büyük desteği ile 31 Mart’tan sonra hayata geçireceğimiz projelerimiz hazır. Destek sizden hizmet bizden” diyerek konuşmasını sürdürdü.

“41 PROJEMİZE 41 KERE MAŞALLAH”

41 projemize 41 kere maşallah diyerek tanıtıma geçen Cumhur ittifakı Belediye Başkan Adayı ve Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, “Silifke Kent Meydanı düzenlemesi, Doğal Yaşam Alanı, Gençlik Merkezi, 24 saat Göksu 5 ve 6. Etap projesi, kütüphaneler, Dershaneler, Çevre yolu projesi, oto park projesi, trafik düzenlemesi, Sosyal konut 2. Etap projesi, Un ve Makarna fabrikası, tarihi Silifke evleri restorasyonu, güneş enerji santrali, saat kulesi, çok amaçlı salon, semt sahaları, Alper Gezeravcı uzay merkezi, taş ocağı tesisi, makine parkının genişletilmesi, garaj kademe alanının büyütülmesi, Silifke kent ormanı, kent müzesi, 360 derece Silifke seyir kulesi, asma yaya köprüleri yapımı, çocuk oyun alanları, sokak aydınlatmaları, imar planları, kadınlar için yeni projelerimiz, Taşucu marina projesi, Taşucu spor kompleksi, Kum mahallesi deniz sahil düzenleme projesi, Taşucu kapalı pazar yeri projesi, Atakent mahallesi deniz sahili düzenleme projesi, Atakent- Atapark AQupark projesi, Atakent kapalı Pazar yeri projesi, Atayurt kapalı pazar yeri projesi, Atayurt soğuk hava deposu, Atayurt Botanik park projesi, Atayurt tarım aletleri desteği, Atayurt Dere ıslahı, Sıfır atık getirme merkezi, Organize Sanayi Bölgesi projesi, asfalt üretim tesisi, Düğün salonları yapımı, meslek edindirme kursları, Silifke Belediye spora destek, evde bakım hizmetlerinin devam etmesi ile ilgili hazırladığı projeleri halka tanıttı. Daha sonra beş yıl boyunca Silifke ve Silifkelilere birlikte hizmet götürecekleri belediye meclis üyesi adaylarının da tanıtımını yaptı.  

TOROSLAR BELEDİYESİNDEN YOLLARA YENİ DOKUNUŞ TOROSLAR BELEDİYESİNDEN YOLLARA YENİ DOKUNUŞ

Hazırladıkları projelerin 7’den 70’e herkese hitap edeceğini de belirten Başkan Altunok, “Gençler, kadınlar ve çocuklar başta olmak üzere herkesin hayatını kolaylaştıracak, herkese dokunacak projelere yer verdik. Projelerimiz arasında yer alan kentsel cazibe merkezleri ile ilçemizin marka değerini arttıracağız. Ailelerimize yönelik kapsayıcı projelerimiz olacak. Sosyal destek programlarımızla dezavantajlı vatandaşlarımızın destekçisi olacağız. Düzenlediğimiz proje tanıtım programına katılan Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanımız Kıvanç Derya’ya, AK Parti İlçe Başkanımız Mehmet Emin Kurt’a, Ülkü Ocakları Başkanımız Mehmet Gürbüz’e, Silifke Belediye eski Başkanımız Mücahit Aktan’a, MHP 23. Dönem Mersin Milletvekilimiz Kadir Ural’a, Arkum Belediye eski Başkanımız Mehmet Durmuşlu’ya, Taşucu Belediye eski Başkanımız Yaşar Açıkbaş’a, Atakent Belediye eski Başkanımız Hasan Uslu’ya,  Taşucu Ülkü Ocakları Başkanımız İsmail Küpük’e, AK Parti Gençlik Kolları Başkanımız İsmail Yasin Ünver’e, Kadın Kolları Başkanımız Emine Can’a, KAÇEP Başkanımız Av. Büşra Gezer’e, Dr. Nesrin Esin’e, İş İnsanları Alp Kadıoğlu’na, Mustafa Çevik’e, Mustafa Usca’ya, Mustafa Gönen’e, Seyit Gürses’e, Avukat Gürhan Dölek’e, Halil ve Arzu Sarı’ya, sivil toplum kuruluşlarımızın temsilcilerine, önceki dönemlerde AK Parti ve MHP’de görev yapmış ilçe başkanlarımıza ve  yöneticilerimize, belediye meclis üyelerimize, cumhur ittifakı üyelerimize, mahalle muhtarlarımıza, ilçemizde görev yapan tüm basın mensuplarımıza, partili-partisiz tüm Silifkeli hemşehrilerimize yürekten teşekkür ediyorum” diyerek 31 Mart’ta yapılacak seçimlerde Cumhur ittifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan’a ve kendisi için destek istemeyi de ihmal etmedi.