Karne alan bütün öğrencilerin keyifli bir tatil geçirmelerini dileyen Başkan Altunok, "2022-2023 Eğitim Öğretim yılının birinci dönemini tamamlamış bulunuyoruz. Yorucu bir yarı dönem geçiren, geleceğimizin umudu, ülkemizin istikbali olan öğrencilerimizin ve onları hayata hazırlayan öğretmenlerimizin iyi bir yarıyıl tatili geçirmelerini, başarılarının ve azimlerinin artarak devam etmesini temenni ediyorum. 2022-2023 Eğitim Öğretim yılı birinci dönem boyunca ortaya koyduğunuz gayret ve çalışmaların sonucunda karnelerinizi alıyorsunuz. Karne heyecanınıza içtenlikle katılıyor, sizlerle birlikte aynı heyecanı yaşıyoruz. Notlarınız ne olursa olsun, umudunuzu, cesaretinizi, inancınızı ve kendinize olan güveninizi diri tutarak tatilinizi iyi geçirin." diyerek öğrencilere protokol üyeleriyle birlikte karnelerini dağıttı.

TOROS ÜNİVERSİTESİ’NDE “KENT TASARIMI VE ZİHİNSEL SAĞLIK” TEMALI PSİKOLOJİ GÜNLERİ GERÇEKLEŞTİ TOROS ÜNİVERSİTESİ’NDE “KENT TASARIMI VE ZİHİNSEL SAĞLIK” TEMALI PSİKOLOJİ GÜNLERİ GERÇEKLEŞTİ

Karne dağıtım törenine Belediye Başkanı Sadık Altunok’la  birlikte Silifke  Kaymakamı Abdullah Aslaner, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Emin Kurt, MHP İlçe Başkanı Levent Nogay, Cumhuriyet Başsavcısı Selman Eskiler, Adalet Komisyonu Başkanı Ferhat Korkmaz, Jandarma Komutanı Binbaşı Bülent Keskinsoy, Emniyet Müdürü İsmail Petek, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sezgin, Silifke Kamu-Sen Temsilcisi İbrahim Atalay ve Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Halil Berk, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Mevlüt PARTAL - SİLİFKE