Esnaf ziyaretleri esnasında karşılaştığı alışveriş yapan vatandaşlarla da görüşen Başkan Adayı Altunok, esnafların ve vatandaşların taleplerini de dinledi.  Başkan Adayı Sadık Altunok ziyaretlerinde esnaf ve vatandaşlara,  “Var mı sormak istediğiniz, söylemek istediğiniz, önermek istediğiniz, eleştirmek istediğiniz bir konu” diyerek görüşmelerini sürdürdü.

Kendilerini ziyarete gelen Başkan Altunok’la görüşen bir esnaf ise, “Başkanım,  eleştirmek istediğiniz bir şey var mı diye halka ve biz esnaflara soru sormak büyük bir cesarettir. Eleştiriyi kimse yüzüne duymak istemez. Medeni cesaret ve içtenliğiniz için teşekkür ederiz. Sizin eleştirilecek bir yanınız yok. Yaptığınız hizmetler ortada. Biz boş laflara değil hizmete bakıyoruz. Kötü söz sahibine aittir. Allah yolunu açık etsin. Seçim çalışmalarınızda ve hizmetlerinizde başarılar dileriz” diye konuştu.

“Esnaf ve vatandaşlarımızın Silifke’miz için söyleyeceği ve önereceği her şey bizler için çok önemlidir” diyen Cumhur ittifakı Belediye Başkan Adayı ve Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok yaptığı açıklamada, “Yaklaşan yerel seçimler öncesinde hem hizmetlerimizi hatırlatıyoruz, hem de yeni projelerimizi esnaf ve vatandaşlarımıza duyuruyoruz. Beş yıllık görev süremiz içerisinde hem korona virüsle mücadele ettik, hem de 11 ilimizde meydana gelen üzücü olay depremin yaralarını tüm halkımız, devletimiz ve milletimizle birlikte sardık. Bu mücadelemizin yanı sıra halkımıza ve şehrimize de hizmet etmekten ve büyük projelerimizi uygulamaktan da geri durmadık. Hizmetlerimiz ortada. Geriye dönük 20 yılda bile söz verilipte yapılamayan hizmetlerin iki katını biz hayata geçirdik. Aksini düşünen varsa hodri meydan. 5 yıl hiç Silifke’ye gelmeyen kendi partililerinin bile iyi gününde kötü gününde yanında olmayan şahıs şimdi gelmiş Silifke’de geziyor. 5 yıl belediye başkanlığı yapan bu kişi kaç tane hizmet yapmış Silifke’ye çıksın anlatsın. Allah’a şükürler olsun ki biz görevimiz süresince 84 dev projeyi hayata geçirdik. ‘Çamur at izi kalsın’ mantığı ile hareket edenlere de söyleyecek sözüm, ‘güneş balçıkla sıvanmaz’ diyorum. Meydanlarda halka cüzdan göstererek ucuz siyaset peşinde koşanlar önce kendilerine baksınlar. Halkımız her şeyin bilincinde çalışanı da çalışmayanı da çok iyi biliyor. Ben Silifke’de doğdum, ailem ve kardeşlerimle birlikte de Silifke’de yaşıyor, burada ticaretle uğraşıyorum. Şahsıma ait aile şirketimde de yüzlerce Silifkeli kardeşime aş ve iş imkanı sağlıyorum. Cenabı Allah rızkımızı veriyor, şükürler olsun bizde kazancımızı ailemiz başta olmak üzere çevremizde yaşayan kardeşlerimiz ve hemşehrilerimizle paylaşıyor ve  bölüşüyoruz. Ben de Silifke’ye ve Silifkelilere hizmet veren bir kardeşiniz olarak sizlerden bir isteğim var, yaklaşan 31 Mart seçimlerinde hangi partiye oy vermiş olursanız olun, hangi partili olursanız olun fakat sandığa gittiğinizde tercihiniz Cumhur ittifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan ve  Silifke’de de bu kardeşinizden yana olsun. Siz değerli halkımızın desteği ile 31 Mart’tan sonra cumhur ittifakı adayımız Serdar Soydan’la uyum içerisinde çalışmalar yürüterek 5 yıldır Mersin Büyükşehir belediyesinden gerekli hizmeti alamayan  Silifke’mizin büyükşehir belediyesinden yeterli derecede hizmet alması için çalışacağız. Bu konuda sizlerin desteğine ihtiyacımız var. Destek sizden hizmet bizden” dedi.

ÖZYİĞİT, 1 MAYIS’TA İŞÇİLERLE YAN YANA YÜRÜDÜ ÖZYİĞİT, 1 MAYIS’TA İŞÇİLERLE YAN YANA YÜRÜDÜ

Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı ve Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok’u esnaf gezilerinde, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Emin Kurt, MHP İlçe Başkanı Kıvanç Derya, Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Gürbüz, Belediye Meclis Üyesi Adayları,  KAÇEP Başkanı Büşra Gezer, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Emine Can, parti yöneticileri, Seçim Komitesi Başkanları Hidayet Eren ve Mustafa Uysal yalnız bırakmadılar.