Başkan Özyiğit, muhtarlarla buluştu Başkan Özyiğit, muhtarlarla buluştu

MERSİN - Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, her yıl Haziran ayının üçüncü haftası pazar günü kutlanan ‘Babalar Günü’ nedeniyle bütün babaların mutlu günlerini kutladığını açıkladı.

Babalar Gününün bir gün ile kutlanmaması gerektiğini belirten Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok “Ne Anneler gününün ne de Babalar gününün sadece tek bir gün olarak kutlanmaması gerekir. Çünkü bizlerin varlık sebebi anne ve babalarımızdır” dedi.

Aile büyüklerinin her zaman kıymetinin bilinmesi gerektiğini vurgulayan Başkanvekili Altunok, “Çocukların hayata hazırlanmasında, gelecek kaygılarının giderilmesinde anne ve babaların yeri asla doldurulamaz. Bu nedenle babamız ve annemiz hayatta olduğu sürece sağlıklı ve rahat bir şekilde yaşaması için elimizden gelen gayreti göstermenin mücadelesini yapmalıyız. Üzerimizde hakkı olan babalarımızın rızasını kazanmak, onların gönlünü hoş tutmak, onlara karşı her zaman vefa göstermek her evladın önceliği olmalıdır. Bu vesile ile başta şehit babalar olmak üzere bütün babaların Babalar Gününü kutluyor, vefat eden babalarımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Bu güzel ve anlamlı günün, babalarımızın kıymetini bilmemize, iyi bir baba olabilmek için de eksiklerimizi gidermemize vesile olmasını temenni ediyorum. Bir kez daha bütün babalarımızın ellerinden öpüyor, sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum” dedi.

Mevlüt PARTAL - SİLİFKE