11 Mart tarihinde Türkiye’de ilk vakanın çıktığı andan itibaren bir güruh var ki sürekli pusuda bekliyor

İstiyorlar ki;

Türkiye’nin sonuçları felaket çıksın.

İstiyorlar ki;

İtalya’da 20’nci günde gelinen noktaya Türkiye’de 5’inci günde gelinsin

İstiyorlar ki;

Dünyada bu işi en kötü yöneten ülke Türkiye olsun.

Her gün grafikler paylaşıyorlar, olması muhtemel en kötü senaryoyu çizebilmek için tüm matematik işlemlerini kullanıyorlar.

Bakıyorlar olmuyor bu defa verilen sayıların şeffaf olmadığını söylüyorlar.

Aynı kesim yıllardır verilen şehit sayısı haberlerinde de aslında 5 misli, 10 misli ama hükümet açıklamıyor diye sürekli ortalıkta yaygara koparanlar değil mi zaten?

O ara Dünya Sağlık Örgütü çıkıp bu işi en iyi yöneten ülkelerden birinin Türkiye olduğunu söylüyor bunlar içten içe bi rahatsız oluyor.

Uluslararası ilişkilerden gram anlamayanlar Türkiye’nin 55 ülkeye yaptığı yardımı itibarsızlaştırmak için ‘o kadar ülkeye yardım gitti ama benim kolonyam hala gelmedi’ diye paylaşımlar yapıp kendilerince eğleniyorlar.

Daha düne kadar şehir hastanelerinin gereksiz olduğunu savunanlar bugün ki yeterliliklerini gördükçe kahroluyorlar. İstiyorlardı ki yoğun bakım üniteleri yetmesin hayran oldukları Avrupa’nın birçok kentinde olduğu gibi hastalar koridorlara taşsın

Eee o da olmayınca bu defa umreden gelen hacı adaylarına saldırmaya başladılar. Fransa’da okuyan kızıma sonunda kavuştum diye tweet atanlar bir gün sonra umreden gelenler niye ülkeye alınmışmış, onlar yüzünden virüs bu kadar yayılmışmış, orada kalsalar olmuyor muymuş, gitmeyiverselermiş diye tweet atmaya başladı. Oysaki yurtdışından ülkeye gelen vatandaşların arasında hacı adaylarının oranı yüzde yirmiyi bile geçmiyordu.

Tabi hiçbiri tutmayınca bazı medya organları ne yazık ki yine Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk üzerinden prim yapmaya çalıştılar. Koskoca bakan işi gücü bıraktı Çin’den gelen aşıların hepsini kendi paramızla aldığımızı açıklamak zorunda kaldı.

Bakıyorum da bugünler de bir vatandaşı için İsveç’e saatler içerisinde uçak gönderip naklini gerçekleştirenleri bu defa da şov yapmakla suçluyorlar.

Birçok Avrupa ülkesi vatandaşı, medyası, liderleri Türkiye’ye methiyeler dizerken biz hala kendi içimizdeki bir güruha ne yazık ki yaranamadık. Neyse ki bizim fitneci güruhlara ihtiyacımız yok biz bize yeteriz