banner156

Belediye personeline KVKK eğitimi

Akdeniz Belediyesi’nin birim sorumlularına; ‘Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’ kapsamında, özel hayatın gizliliği, kişisel veriler ile hak ve özgürlüklerin korunması konularında, uzmanlar tarafından eğitim verildi.

banner161
YEREL 31.03.2021, 11:58
Belediye personeline KVKK eğitimi

Türkiye Belediyeler Birliği ve Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği Katkıları ile Akdeniz Belediyesi birim sorumluları ve birim müdürlerine; 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK) kapsamında; Avukat Süleyman Üçel ve Bilgisayar Mühendisi Hüseyin Yıldırım tarafından eğitim verildi.

Akdeniz Belediyesi Konferans Salonu’nda iki oturum halinde sunulan eğitimde, kişisel verilerin işlenme şartlarını, kişisel verilerin işlenmesinde başta özel hayatın gizliliği olmak üzere kişilerin temel hak ve özgürlüklerin korunması ile kişisel verileri işleyen gerçek ve tüzel kişilerin yükümlülükleri, ayrıca uyacakları usul ve esasların önemine dikkat çekildi. Kanun, kişisel veri işleyen tüm gerçek ve tüzel kişilere ciddi yükümlülükler getirdiğinden, kişisel verilerin korunması mevzuatına uyum sağlanması için detaylı ve titiz çalışma yürütülmesi gerektiği vurgulanırken, eğitimde; katılımcıların soruları da yanıtlandı.

“Kişisel verilerin kötüye kullanımı kişilik haklarına saldırıdır”

Eğitim hakkında bir değerlendirme yapan Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, “Özel ve kişisel verilerin sınırsız biçimde ve gelişigüzel toplanması, yetkisiz kişilerin erişimine açılması, ifşası veya amaç dışı ya da kötüye kullanımı sonucu kişilik haklarının ihlal edilebilmektedir. Kanun kapsamında personelimize verdiğimiz bu eğitim, bu tür risklerin önüne geçilmesi açısından büyük önem taşıyor. Bu eğitimle beraber, vatandaşlarımıza sunduğumuz hizmetlerde de ilgili kanuna dair usullerin eksiksiz uygulanmasını amaçlıyoruz. Eğitim veren Türkiye Belediyeler Birliği ve Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği’ne teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar (0)
banner166
banner143
banner165
11
parçalı bulutlu
Namaz Vakti 11 Nisan 2021
İmsak 04:43
Güneş 06:06
Öğle 12:48
İkindi 16:26
Akşam 19:19
Yatsı 20:37
Puan Durumu
Takımlar O P
1. Beşiktaş 32 70
2. Fenerbahçe 32 63
3. Galatasaray 32 62
4. Trabzonspor 33 58
5. Gaziantep FK 31 50
6. Alanyaspor 32 49
7. Hatayspor 32 49
8. Karagümrük 33 49
9. Sivasspor 32 47
10. Göztepe 33 46
11. Antalyaspor 33 42
12. Konyaspor 32 40
13. Ankaragücü 32 36
14. Rizespor 32 36
15. Kasımpaşa 32 35
16. Malatyaspor 31 33
17. Başakşehir 32 33
18. Kayserispor 32 33
19. Gençlerbirliği 32 31
20. Erzurumspor 33 28
21. Denizlispor 31 26
Takımlar O P
1. Giresunspor 29 60
2. Samsunspor 29 57
3. Adana Demirspor 29 55
4. Altay 29 53
5. Altınordu 29 52
6. İstanbulspor 29 51
7. Ankara Keçiörengücü 29 49
8. Ümraniye 29 41
9. Tuzlaspor 29 41
10. Bursaspor 29 40
11. Bandırmaspor 29 39
12. Boluspor 29 35
13. Balıkesirspor 29 32
14. Adanaspor 29 31
15. Menemenspor 29 30
16. Akhisar Bld.Spor 29 25
17. Ankaraspor 29 22
18. Eskişehirspor 29 8
Takımlar O P
1. Man City 32 74
2. M. United 31 63
3. Leicester City 31 56
4. West Ham 31 55
5. Chelsea 31 54
6. Liverpool 31 52
7. Tottenham 31 49
8. Everton 29 47
9. Leeds United 31 45
10. Aston Villa 30 44
11. Arsenal 30 42
12. Wolverhampton 31 38
13. Crystal Palace 31 38
14. Southampton 30 36
15. Burnley 31 33
16. Brighton 30 32
17. Newcastle 31 32
18. Fulham 32 26
19. West Bromwich 30 21
20. Sheffield United 30 14
Takımlar O P
1. Real Madrid 30 66
2. Atletico Madrid 29 66
3. Barcelona 30 65
4. Sevilla 29 58
5. Real Sociedad 30 47
6. Real Betis 29 46
7. Villarreal 30 46
8. Granada 30 39
9. Levante 30 38
10. Celta de Vigo 29 37
11. Athletic Bilbao 30 37
12. Cádiz 30 35
13. Valencia 30 34
14. Osasuna 30 34
15. Getafe 30 30
16. Huesca 30 27
17. Real Valladolid 30 27
18. Elche 30 26
19. Deportivo Alaves 30 24
20. Eibar 30 23

Gelişmelerden Haberdar Olun

@