Yaz aylarında da çorbadan vazgeçmeyenler için ege otları ve acı yağ ile hazırlanan taze ege çorbası lezzeti ile fark yaratıyor. Siyah midye, vongole, beyaz şarap, maydanoz ve kuru Arnavut biberi ile hazırlanan midyeli taze makarna ve beyaz şaraplı tereyağlı sos ile tatlandırılmış kağıtta levrek deniz ürünleri severler için tabaklar bölümünde öne çıkanlar arasında yer alıyor.Yöresel lezzetlere kendi yorumunu katan Kilimanjaro’nun sevilen bir değer tabağı ise mevsim sebzeleri, çam fıstığı ve keçi peyniri ile sunulan köy eriştesi.

Et severler için de alternatifler bulunan menüde, ev yapımı milföy hamuru içinde sunulan didiklenmiş kuzu inciğin yanı sıra patates püresi ile servis edilen, sekiz saat pişmiş dana kaburga lezzetiyle ön plana çıkıyor. Tatlı patates püresi ve kavrulmuş file badem ile hazırlanan dana yanak ile közlenmiş arpacık soğan ve ızgara mevsim sebzeleriyle sunulan dana pirzola da menünün iddialı lezzetleri arasında yer alıyor.

Beyaz et severlerinin de unutulmadığı menüde organik tavukla hazırlanan çıtır tavuk kalça, mevsim yeşillikleri, ızgara sebze salatası ve tohumlu sos ile lezzetlendiriliyor.

Kendine has atmosferi, sıcak ve modern ortamı ile özgün lezzetler sunan Kilimanjaro, menüsünde yer alan birbirinden güzel tatlarla misafirlerine keyifli bir deneyim sunuyor.