The Bodrum EDITION’ın Perulu şefi Diego Muñoz, St. Regis Bali’nin ödüllü şefi Agung Gede ile keyifli bir akşam yemeği için bir araya geldi. Otel misafirleri ve dışarıdan misafirlere açık olan bu etkinlikte katılımcılar, The Bodrum EDITION’ın restoranları BRAVA’yı deneyimledi.

Adından dünyanın en yetenekli ve kreatif şeflerinden biri olarak söz ettiren Perulu şef Diego Muñoz, Güney Amerika kültürünün dünyadaki temsilcilerinden biri olmakla birlikte, yenilikçi bakış açısına sahip özgürlükçü bir şef. Bali’nin ikonik restoranı Kayuputi’nin arkasındaki isim olan şef Agung Gede ise, güzel sanatlar ve mutfak sanatları arasında önemli bir denge oluşturuyor. Gastronomi dünyasının önde gelen isimlerinden biri olan Gede, Güney Amerika mirasının temsilcisi Muñoz ile yaptığı iş birliği kapsamında misafirleri, ilham verici bir tadım yolculuğuna davet etti.

Muñoz ve Gede, Fransız şarap üreticisi Pascal Jolivet iş birliğinde sunulan şaraplar eşliğinde, ıstakoz dumpling, ceviche nigiri, Bali yorumuyla patlıcan tartar ve Hindistan cevizli panna cotta gibi 10 farklı lezzetten oluşan özel bir menü hazırladı. Bu yoğun ilgi gören deneyimde kullanılan malzemelerin hepsi organik ve yerel pazarlardan alındı.