Kapılarını çok kısa bir süre önce yenilenen konseptiyle açan Zorlu Center Godiva Café, misafirlerini tadı damaklarında kalacak benzersiz bir deneyime davet ediyor.

Godiva, çikolatadan ilham alan menüsüyle bu sezon Godiva CheesecakeSpeculoos Bisküvili Küre, Sütlü Çikolatalı Küre ve Ruby Çikolatalı Küre gibi özel pasta tarifleriyle farklı bir deneyim imkânı sunuyor. Pürüzsüz Godiva çikolatası katmanının altında bulunan enfes cheesecake, dilediğiniz kadar çikolata ekleyebilmeniz için eritilmiş Godiva çikolatasıyla sunuluyor. Ayrıca tüm dünyada büyük ses getiren ve pembe çikolata olarak da bilinen yeni nesil ruby çikolatayı şeflerin geliştirdiği yenilikçi reçetelerle buluşturan Godiva, çikolataya batırılmış çileklerini bu kez de ruby çikolatasıyla servis ediyor.

Küresel tatlıların yanı sıra, yepyeni yerel tariflerin de yer aldığı Godiva Café menüsündeki lezzetlerin arasında göze çarpan Fıstıklı Dolama Tatlısı, Godiva uzman şefleri tarafından hazırlanan eritilmiş Belçika çikolatasıyla kaplanıyor ve tercihinize göre dondurmayla birlikte servis ediliyor. Geleneksel kültürümüzün önde gelen tatlarından Türk Lokumu da, çikolataya batırılmış lezzetlerin arasında hemen göze çarpıyor.

Godiva’nın bu birbirinden farklı lezzetleri, Zorlu Center’daki yenilenen kafe konseptli mağazasında farklı bir deneyim yaşamak isteyenleri bekliyor. Yenilenen Godiva Café’nin kapalı oturma alanı artık daha büyük. Keyifli dış oturma alanında ise Godiva çikolataya batırılarak sunulan lezzetlerin yanı sıra, taze meyveler ve Godiva çikolatalarıyla karıştırılarak soğuk taş üzerinde hazırlanan dondurmanın yapılışının da birebir gözlemlenebileceği özel camdan bir alan oluşturuldu. Misafirler, kendi özel seçimlerini yapıp, dilediği dondurma karışımını ikonik Belçika çikolatasıyla harmanlayarak hazırlatabiliyor.

Amerika’da ilk kafesini New York’un Lexington Bulvarı’nda açan Godiva, beş kat büyüme stratejisi doğrultusunda kafe konseptine tüm dünyada ağırlık veriyor. Zorlu Center da bu zincirin yeni halkası olarak İstanbullularla buluşuyor.