MERSİN

Yaşlıların hizmetindeler

Akdeniz Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, korona virüs (Covid19) salgını nedeniyle risk grubundan olan yaşlı vatandaşların yardımına koşuyor.

Abone Ol

MERSİN - Akdeniz Belediyesi; tüm Dünyayı etkisi altına alan Korona virüs (Covid19) salgınıyla mücadele kapsamında, ilçe genelinde sürdürdüğü dezenfekte çalışmalarının yanı sıra, evlerinden çıkması riskli olan 65 yaş ve üstü vatandaşların, başta gıda olmak üzere temel ihtiyaçlarını karşılıyor.

Maaşlar çekiliyor, günlük ihtiyaçlar alınıp evlere teslim ediliyor

Akdeniz Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, korona virüs (Covid19) salgını nedeniyle risk grubundan olan yaşlı vatandaşların yardımına koşuyor. Ekipler, dileyen 65 yaş ve üstü vatandaşların maaşını çekiyor, istedikleri gıdaların da alışverişini yapıp kendilerine teslim ediyor.

Akdeniz ilçesinde kurulan Vefa Sosyal Destek Grubu’nun da bileşeni olan Akdeniz Zabıtası, dezenfektan ürünlerinden oluşan paketleri de korona virüs salgını nedeniyle evlerinden çıkmaları kısıtlı olan 65 yaş ve üstü vatandaşlara ulaştırıyor. Evden çıkması kısıtlı olan vatandaşlar, 112, 155, 156 ve 0324-3366583/Dâhili 178 numaralı telefonlar üzerinden kriz masasına ulaşıp taleplerini iletebiliyor.

Başkan Gültak; “Bu zorlu günleri birlik ve dayanışma içinde atlatacağız”

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, yaptığı açıklamada korona virüs ile mücadelede, belediye olarak üzerlerine düşen görev ve sorumluluğu, zamanında ve en etkili şekilde yerine getirmenin mücadelesini verdiklerini altını çizdi.