MERSİN

Üyelerine destek verecekler

Türkiye Kamu-Sen Mersin İl Temsilciliği, Mersin Büyükşehir Belediyesi’nde yaşanan işten çıkarmalar ve sürgünleri basın açıklaması ile protesto edecek.

Abone Ol

Türkiye Kamu-Sen Mersin İl Temsilciliği, Mersin Büyükşehir Belediyesi’nde yaşanan işten çıkarmalar ve sürgünleri yapacakları basın açıklaması ile protesto edecek.

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Türkiye Kamu-Sen Mersin İl Temsilcisi ve Türk Eğitim-Sen Mersin 1 No’lu Şube Başkanı Metin Ercan, 15 Şubat Cumartesi günü saat:14.00’de Özgür Çocuk Parkı önünde yapacakları basın açıklamasına tüm Mersinlileri davet etti.

Ercan’ın yaptığı paylaşım şu şekilde: “Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından aile bütünlüğüne bakılmadan, sağlık özürleri dikkate alınmadan, hiçbir gerekçe gösterilmeden Mersin merkezden diğer ilçelere sürgün edilen Türkiye Kamu-sen üyesi arkadaşlarımız için ve hiçbir gerekçe gösterilmeden işten çıkartılan kardeşlerimiz için 15 Şubat 2020 Cumartesi günü saat 14:00'te Özgür Çocuk Parkında, yapılan haksızlığı ve hukuksuzluğu telin ve protesto etme adına yapacak olduğumuz basın açıklamasına tüm üyelerimizi ve Mersinli hemşerilerimizi destek vermeye bekliyoruz.