Paramanya, güncellemeyle karşıladığı Ramazan ayına özel olarak oyuncularına birbirinden güzel etkinlikler sunmaya devam ediyor. Ramazan boyunca oyuna yeni başlayan ve yeni bir karakter kartı elde etmek isteyen oyuncular için özel bir etkinlik devam ederken aynı zamanda oyuncular yeni aksesuar eşyası da elde edebilecek. Buna göre, 21 Nisan’dan 7 Mayıs’a kadar olan süre boyunca, oyuncular mağazadan kart paketi çekilişi yaparak Etkinlik Kartı temalı kartları topladıklarında, Kudretli Balta ve Hüküm Yüzüğü kartlarından biriyle takas edebilecek. Etkinlik süresi içinde elde edilen kartlar için ayrıca 300’er elmas da kazanılabilecek. 

TÜRKİYE’NİN İNOVASYON YARIŞMASINDAN ÖDÜLLE DÖNDÜLER TÜRKİYE’NİN İNOVASYON YARIŞMASINDAN ÖDÜLLE DÖNDÜLER

Ramazan Bereketi ödüllere yansıyor

21 Nisan – 7 Mayıs tarihleri arasında Renkli Zafer ve Turistik Zafer ile oyunu bitiren tüm oyuncular 5’li Premium Aksesuar Çekilişi kazanırken Sıralı Zafer yapan oyuncular ise 100 Elmasın sahibi olacak. 

Zaferler ile oyunu kazanma ödüllerinin yanında Oyun/Oyna Etkinliklerinin sayısı da artacak ve ödüller çoğalacak. Günde 3 kereden 10 kere oyun oynamaya kadar çıkan bu etkinliğin ödülleri ise şöyle;

3 Oyun/Oyna: 3’lü Premium Aksesuar Çekilişi 

5 Oyun/Oyna: 50,000 Altın 

10 Oyun/Oyna: Efsanevi Küp 

Paramanya,  Ramazan’ın bereketini Dükkan’a da yansıtıyor. Özellikle Elmas Paketlerinde oyuncuları yeni bir bonus olan “Süper Premium Aksesuar Çekilişi” bekliyor.