Kılıç Silifke İdman Yurdu Spor Kulübü Erkek Voleybol takımı Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok’u makamında ziyaret etti.

KAR KAPLANLARI İLK KEZ İSTİKBAL SNX TÜRKİYE’DE KAR KAPLANLARI İLK KEZ İSTİKBAL SNX TÜRKİYE’DE

Kendisini ziyarete gelen voleybolcularla ve Kulüp Başkanı Gürhan Dölek’le de görüşen Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ziyarette konuşan Kılıç Silifke İdman Yurdu Spor Kulübü Başkanı Gürhan Dölek yaptığı konuşmada, “İlçemizde gençlerimizi spora yönlendirerek sporla ilgili aktiviteler yapıyoruz. Kulübümüz çatısı altında bir çok spor dalında hizmetler veriyoruz. Gençlerimizin spora yönlendirmek ve ilçemiz Silifke’nin adını spor dalında duyurarak en iyi başarılara ulaşmak için gayret gösteriyoruz. Sayın Başkanım, kulübümüz bünyesinde mücadele eden tüm takımlarımızın müsabakalarına gelerek bizlere güç ve destek vermeniz bizleri son derece memnun etmektedir. Bugün de voleybol takımımızla birlikte sizleri ziyaret etmek ve destekleriniz için teşekkür etmek için geldik. Silifke’mizde spora ve sporcuya verdiğiniz desteklerden dolayı sizlere teşekkür ediyoruz” diyerek Başkanvekili Altunok’la bir süre sohbet ettiler.

“Gençlerimize sporu sevdireceğiz” diyerek konuşmasına başlayan Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, “Belediye olarak verdiğimiz hizmetlerin yanı sıra sportif faaliyetlere de imkanlarımız ölçüsünde destek oluyoruz. İlçemizde faaliyetini sürdüren Kılıç Silifke İdman Yurdu Spor Kulübümüzün yaptığı karşılaşmaları fırsat buldukça izliyorum. İlçede gençlerimize sporu sevdirmek ve onlara destek olmak amacıyla biz de belediye olarak her türlü desteği sağlıyoruz. Kulüp Başkanımız Gürhan Dölek’le de birlikte çalışmalar yaparak bu konuda ortak projelerimizi hayata geçiriyoruz. Spora ve sporcuya desteğimiz sürecektir” diyerek kendisini ziyarete gelen voleybolcuların ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Mevlüt PARTAL - SİLİFKE