Fener Ol kampanyası kapsamında hayata geçirilen WinWin projesinde otomobil kazanan 20 talihli, ödüllerine kavuştu. İstinye’de düzenlenen teslim töreninde Başkanımız Ali Koç ve Acun Ilıcalı, 20 talihliye araçlarını teslim etti.

Fenerbahçemizin mali bağımsızlığına kavuşmak için atılan en önemli adımlardan biri olan ve Nisan ayında başlayarak Fenerbahçeli taraftarların desteği ile her gün daha da büyüyen Fener Ol kampanyası dâhilinde hayata geçirilen WinWin projesinde, büyük ödüller sahiplerini buldu.
FENERBAHÇELİLER BİZİ YALNIZ BIRAKMADI
Etkinlikte Başkan Ali Koç şöyle konuştu: “Sevgili Fenerbahçelilere, Otokoç ve Birmot’un değerli çalışanlarına, Genel Müdürümüz İlhan Ekici’nin huzurunda değerli basın mensupları, çocuklarımıza, Sevgili Acun Ilıcalı’ya, Burhan Karaçam’a, herkese hoş geldiniz diyorum. Sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Bugün aynı zamanda efsanelerimizden Selçuk Yula’nın vefatının yıldönümü. Selçuk Yula’yı burada bir kez daha saygıyla anıyorum. Güzel bir iş için, keyifli bir tören için buradayız. En azından kazananlar için keyifli bir tören. Kulübümüzün mali açıdan bir nebze rahatlaması, orta ve uzun vadede mali açıdan daha özgür olabilmesi için yapabileceklerimizden bir tanesi de “Fener Ol” kampanyasıydı. 4 ay önce, 4 Nisan günü “Fener Ol” kampanyasını hayata geçirdik. Geçen 4 ay çerisinde Fenerbahçe’nin büyük bir camia olduğunu gördük. İçinde bulunduğumuz tüm ekonomik sıkıntılara, geçmişte denenip de başarısız olan tüm kampanyalara rağmen biz yola çıktık. Karşılığını göreceğimizi düşündük. Beklediğimiz gibi de bu fedakar camia, maddi ve manevi fedakarlık söz konusuysa herkesten cömert olan Fenerbahçeliler bizim çağrımızda bizi yalnız bırakmadılar” (BSHA-Erkan DOĞAN)