Akdeniz Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde ve uzman antrenörler eşliğinde; futbol, basketbol ve tenis sporlarının eğitimi için 2008-2014 yaş grubu yaz okulları için kayıtlar alınmaya başlandı.

Çocuklarını, belediyenin yaz spor kurslarına göndermek isteyen ebeveynler, başvuru için Seyfi Ali Türkoğlu – Şafak Erdur Stadı’nı ziyaret edebilir. Ayrıca verilecek kurslar hakkında detaylı bilgi almak isteyen anne-babalar (03243363677) numaralı telefonu da arayabilir.

ÇEBİ SEZONU ZİRVEDE TAMAMLADI ÇEBİ SEZONU ZİRVEDE TAMAMLADI

Başkan Gültak, minik sporcularla bir araya geldi

Futbol kurslarının verileceği spor tesisini ziyaret ederek yaz okulu kurslarına katılan minik sporcular ve antrenörlerle bir araya gelen Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, velilere yaptığı çağrıda; “Gelin, yetenekli çocuklarımızı, geleceğimizin yetenekli sporcularına çevirelim. Bilinmelidir ki herhangi bir spor ile uğraşan çocukların eğitim yaşamı ve sosyal hayatı da başarılı geçer. En kıymetli varlığımız olan çocuklarımızı, hem sokağın risklerinden uzak tutmak, hem de onlara hem güzel bir gelecek sağlamak için, onları yetenekli oldukları ve sevdikleri spor dallarına kazandıralım” diye konuştu.

Akdeniz Belediye Spor Kulübü’ne yeni katılan antrenörler için de ‘hoş geldin’ pastası keserek ikram eden Başkan Gültak, daha sonra yaz spor okuluna kayıt yaptıran minik sporcular ve aileleriyle bir süre sohbet etti.