RAZGATLIOĞLU’NDAN BMW İLE İLK PODYUM RAZGATLIOĞLU’NDAN BMW İLE İLK PODYUM

Mersin'e FIBA Kadınlar Avrupa Kupası'nı (EuroCup) kazandırmak için çalışmalarını sürdüren Çukurova Basketbol Kulübü'nde CEO Ender Ünlü ile İdari Menajer Erkan Dinçay, Uluslararası Mersin Limanı (MIP) Genel Müdürü Johan Van Daele'yi ziyaret etti.
Kulübün Medya Danışmanlarından Murat Tunçer ile Esat Durak'ın da yer aldığı ziyarette konuşan Ünlü, "Ekonomik ve kültürel alan Türkiye'nin en önemli şehirlerinden olan Mersin, ne yazık ki sportif başarı noktasında umduğunu bulamayan bir kent. Şuan süper lig düzeyinde sadece Çukurova Basketbol Kulübü tarafından temsil edilen Mersin, yıllardır aradığı başarıya bizimle ulaşacak. Transfer ettiğimiz yıldız oyuncularımızla EuroCup'ta şampiyon olup, Mersin'i Avrupa şampiyonu bir kent haline gelmesini istiyoruz" dedi.
Çukurova Basketbol Kulübü'nün yakın bir takipçisi olduğunu dile getiren Van Daele ise "Fırsat buldukça maçlarını izliyorum. Avrupa arenasında şampiyonluk hedeflemek, büyük bir vizyon gerektirir. Profesyonel yönetimi ve büyük fikirleri ile Çukurova Basketbol'un bu hedefine ulaşıp kupayı Mersin'e getireceğine inanıyoruz. Biz de gerek şampiyonluğa giden yolda, gerekse kulübümüzün sosyal sorumluluk projelerinde yer alarak elimizden gelen desteği vermek istiyoruz" diye konuştu.
Ziyaretin son bölümünde Van Daele'ye isminin yazılı olduğu maç forması hediye edildi.