ERCİYES CUP'IN ŞAMPİYONLARI BELLİ OLDU ERCİYES CUP'IN ŞAMPİYONLARI BELLİ OLDU

Yıldızlar Türkiye şampiyonasında Mersin’i Erdemli gururlandırdı. Erdemli Belediyespor Kulübü Taekwondo Takımı’ndan Melissa Yıldız ve Erdemli Bahadır GSK’dan Ceren Çetinel Türkiye şampiyonu oldu.
7/14 Temmuz tarihleri arasında Ankara’da düzenlenen Yıldızlar Türkiye şampiyonasında, Mersin’i gururlandıran sonuçlar alındı. Melissa Yıldız 41 kg’da, Ceren Çetinel ise 57 kg’da Türkiye Şampiyonu olurken, 29 kg’da Bulem Nur Arslan Türkiye 2.si oldu.


Derece alan sporcuları ve antrenörleri tebrik eden Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “Disiplinli bir çalışmayı Türkiye şampiyonlukları ve derecelerle taçlandıran bütün sporcularımızı, onları yetiştiren hocalarımızı en kalbi duygularımla kutluyorum. Yıldızlar Türkiye şampiyonasında, 41 kg’da Melissa Yıldız, 57 kg’da ise Ceren Çetinel Türkiye Şampiyonu olurken, 29 kg’da Bulem Nur Arslan Türkiye 2.si oldu. Onlara güvendiğimiz zaman ne kadar güzel sonuçların ortaya çıktığını kızlarımız bir kez daha gösterdi. Erdemli Belediyespor Taekwondo antrenörü Bahri Mumcu’yu, Erdemli Bahadır GSK antrenörü Fatih Serçe’yi, Spor Müdürlüğü ekibimiz ve şampiyonluk yolunda emin adımlarla yürüyen bütün sporcularımızı en kalbi duygularımla kutluyorum. Onların yürüdüğü yolda her an yanlarında olduğumuzu bir kez daha ifade ediyorum” diye konuştu.
Öte yandan Türkiye Şampiyonası 14 Temmuz’a kadar devam edecek.