Haber: Faruk GÜLSÜN

Aslen Malatyalı olan ve uzun yıllardır Mersin’de iş hayatını sürdüren Selamoğlu: “Öznur Kablo Yeni Malatyaspor’a uzun yıllar hizmet eden Sayın Başkanımız Adil Gevrek’in sonuna kadar arkasındayız” dedi.

“ADİL BAŞKAN MALATYASPOR’A EMEĞİNİ VERMİŞTİR”

Ulusal bir basın kuruluşunda hakkında çıkan haberlerle ilgili olarak son günlerde gündemde olan Adil Gevrek’in bu şekilde yıpratılmaya çalışıldığını kaydeden Selamoğlu: “Adil Başkan’ın Yeni Malatyaspor’a verdiği emek yadsınamaz. Kulübümüze uzun süre hizmet etmiş Başkanımıza tüm Malatya halkının sahip çıkması gerekir” şeklinde konuştu.

“İDDİALAR ASILSIZDIR”

Adil Gevrek ile ilgili çıkan haberde ortaya atılan tüm iddiaların asılsız olduğunu vurgulayan Mustafa Selamoğlu: “Ortaya atılan iddialar iftiradan öteye geçmemektedir. Bu hareket ile Sayın Adil Gevrek yıpratılmak istenmektedir. İftiralar basın özgürlüğü ile de bağdaşmamakta ve son derece çirkin ve üzücüdür. Bizler Malatyaspor sevdalıları olarak Adil Gevrek Başkanımızın her zaman yanındayız. Sayın Başkanımızı ve dolayısıyla Süper Lig’de zor günler geçiren Yeni Malatyasporumuzu kimsenin yıpratmasına müsaade etmeyiz” dedi.

“ÖZEL HAYATIN GİZLİLİĞİ NEREDE?”

Yapılan haberde özel hayatın gizliliğinin de ihlal edildiğinin altını çizen İş insanı Selamoğlu şunları söyledi: “Sayın Basın mensuplarının haber yaparken kişilerin özel hayatına saygı duyması gerekmez mi? Kaldı ki özel hayata saygı sadece medya kuruluşları için değil tüm herkesin uyması gereken bir kuraldır. Hepimizin sorumlu olduğumuz bir ailemiz var. Yapılan bu iftira dolu haberlerle Sayın Başkanımızın ailesinin düşeceği durumu hiç mi düşünmüyorsunuz? Kişileri bu şekilde iftira içeren haberlerle yıpratmak basın özgürlüğünün neresinde vardır? İlgili kurumun bir an önce bu hatadan dönerek başta Adil Gevrek Başkanımızdan, ailesinden, Yeni Malatyaspor camiasından ve tüm Malatya halkından özür dilemesi gerekmektedir.”

“MALATYASPOR’DA ALT YAPI ADİL GEVREK DÖNEMİNDE GELDİ”

ÇEBİ SEZONU ZİRVEDE TAMAMLADI ÇEBİ SEZONU ZİRVEDE TAMAMLADI

Adil Gevrek’in Türk sporunun en önemli sorunlarından olan alt yapıya da büyük önem verdiğini hatırlatan Selamoğlu, Yeni Malatyaspor’un Adil Gevrek sayesinde alt yapıya kavuştuğunu belirterek: “Sayın Başkanımız Türk sporunun en önemli eksiklerinden biri olan alt yapıya çok önem veren bir kişi. Geçmişte Malatyasporumuzun alt yapısı yoktu ancak Adil Gevrek Başkanımız sayesinde alt yapıya kavuştu. Malatyasporumuz yine Adil Gevrek döneminde en güzel tesislere kavuştu. Türk sporuna katkı sunmak adına önemli çalışmalar yapan Sayın Başkanımıza yapılan bu haksızlığın karşısında, Sayın Başkanımızın da ger daim yanındayız” dedi.