Dünyada bir ilki gerçekleştiren ICRYPEX, sponsorluk anlaşmasını lider kripto para birimi Bitcoin ile gerçekleştirerek dijital para ekosistemin geleceği için önemli bir adım attı. Türkiye’nin en önemli spor kulüplerinden Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı’nın isim ve forma göğüs sponsoru olan ICRYPEX, toplam 42 adet Bitcoin ile ödeme yaparak (1,3 milyon USD) küresel bir kripto para borsası olma yolunda güçlü bir yatırım yaptı.

“Dünyada bir ilke imza attık”

Sponsorluğa dair değerlendirmelerde bulunan ICRYPEX CEO’su Gökalp İçer, “İlk günden bugüne şeffaf, doğru ve hızlı olmayı amaç edindik. İlkelerimiz doğrultusunda attığımız imzalarla sektörde trendleri oluşturmaya devam ediyoruz. Sektörde, kendi coğrafyamızda denenmemiş şeyleri deniyoruz. Yatırımcılar tarafından da benimsendiğini ve sektörde karşılık bulduğunu görmek bizi sevindiriyor. Beşiktaş JK ile sponsorluk anlaşmasını da bu çerçevede düşünmek gerekir. Beşiktaş ile olan iş birlikteliğimizi, yeni blok zinciri projelerini de dahil ederek artırmak istiyoruz. Bu anlaşmayı da bildiğiniz üzere dünyada ilk kez Bitcoin ile yaptık.” dedi.

ICRYPEX Genel Müdürü Ezgi İçer ise, “Bir ilki gerçekleştirmekten dolayı mutluluk duyuyoruz. ICRYPEX olarak trendleri belirleme konusundaki başarımızı ve kararlılığımızı bir kez daha ortaya koyduk. 2021 yılında gerçekleştireceğimiz projeler dâhilinde tüm dünyada eş zamanlı bir büyüme gerçekleştirmek istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

Beşiktaş JK Başkanı Ahmet Nur Çebi yaptığı açıklamada, “Beşiktaş JK olarak sektörün öncü markası ICRYPEX ile yaptığımız bu anlaşmanın her iki taraf içinde hayırlı olmasını diliyorum. Kendilerine Türk sporuna ve Türk basketboluna katkılarından dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

Türkiye’den Asya’ya uzanıyor

ICRYPEX; İstanbul, Türkiye’de başlayan operasyonlarını Güney Doğu Asya’da ve Kuzey Amerika’da genişletirken küresel oyuncu olma yolunda ilerliyor. ICRYPEX; kripto para işlem platformunun yanı sıra, blok zinciri teknolojilerine servisler geliştirme, konvansiyonel finansal ürünler ile DeFi teknolojilerini buluşturma ve merkeziyetsiz borsa gibi sektörü de ileriye götürecek projelere sahip. 

10 milisaniyenin altında işlem süresi

RAZGATLIOĞLU’NDAN BMW İLE İLK PODYUM RAZGATLIOĞLU’NDAN BMW İLE İLK PODYUM

ICRYPEX, teknolojisi ile saniyede 1.500 işlem kapasitesine ulaşırken konvansiyonel borsaların birçoğunun önünde  hizmet sunmaya çalışıyor. Onlarca para birimi yüze yakın markette, 10 milisaniyenin altında işlem yapılan ICRYPEX işlem platformunda; çok katmanlı kullanıcı güvenliği, fonksiyonel mobil uygulamalar ve 7/24 ulaşılabilir müşteri temsilcisi desteği sektörde fark yaratan hizmetler olarak dikkat çekiyor.