KAR KAPLANLARI İLK KEZ İSTİKBAL SNX TÜRKİYE’DE KAR KAPLANLARI İLK KEZ İSTİKBAL SNX TÜRKİYE’DE

Mersin Yenişehir Belediyesi Çukurova Basketbol Kulübü Başantrenörü Olcay Orak, 58-60 kazandıkları İzmit Belediyespor karşısında hak edilen bir galibiyet elde ettiklerini belirterek, "Oyuncularımın hepsinin gözlerinden öpüyorum. Çok büyük bir mücadele gösterdiler" dedi.
Maç sonu bir açıklama yapan Orak, müsabakayı değerlendirdi. Hava atışından itibaren maçı bırakmadıklarını dile getiren Orak, "İyi müdafaa ve hücum yaparak geri gelmesini bildik. Maçın sonunda da doğru oynayarak kazandık. Bizim için çok kıymetli bir galibiyet. Cristine'in son 6 buçuk dakikada sahada olmadığı, 5 Türk oyuncumuzla mücadele ettiğimiz bir maçtı. Oyuncularımın hepsinin gözlerinden öpüyorum. Çok büyük bir mücadele gösterdiler" diye konuştu.
Son saniye turnikesiyle takıma galibiyeti getiren Gökşen Fitik ise takım olarak çok iyi performans gösterdiklerini belirterek, "Tüm arkadaşlarımla gurur duyuyorum. Herkes elinden gelenin fazlasını yaptı. Hak ettiğimiz bir galibiyet oldu" ifadesini kullandı.
ZAFERİ GETİREN DİYALOG
Normal sürenin bitimine saniyeler kala alınan molada hocası ile diyaloğundan da söz eden Fitik, şunları kaydetti: "'Son saniyeye kadar kullanalım, kaçırsak bile uzatmaya gitsin' demiştim. Hocam da, 'Uzatmaya gitmeyecek, sen kullanacak ve atacaksın' demişti. Galibiyette emeği geçen herkesi kutluyorum."