Oyuncuları tebrik eden Başkan Özyiğit, Yenişehir Belediye Meclisinde aldıkları kararla başarılı sporcuları ödüllendirdiklerini ifade ederek, “Başarı sizden,  destek bizden.” dedi.

Türkiye Okullar Arası Yıldız Kızlar Voleybol Şampiyonası’nda tüm maçlarını kazanarak şampiyon olan Yenişehir Pirireis Ortaokulu voleybol takımı oyuncuları ve öğretmenleri kendilerine verdikleri destek dolayı Başkan Abdullah Özyiğit’e teşekkür ziyaretinde bulundu. Başkan Özyiğit, takımın büyük bir başarıya imza attığına ve asıl teşekkürü hak edenlerin oyuncular olduğuna dikkat çekti.

ŞAMPİYON KIZLARIN HER BİRİNE 2 BİN 692 TL’LİK DESTEK

OTOMOBİL SPORLARINDA BU HAFTA OTOMOBİL SPORLARINDA BU HAFTA

Başkan Özyiğit, “Sizlerle gurur duyuyoruz, inanıyorum ki gelecekte çok iyi yerlere geleceksiniz. Kentimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceksiniz. Biz de bugün olduğu gibi yarınlarda da yanınızda olacağız. Her birinizi tek tek tebrik ediyorum. Hem spor hayatınızda hem de eğitim hayatınızda size başarılar diliyorum.” dedi. Başkan Özyiğit, Yenişehir Belediyesi Meclisinde aldıkları kararla başarılı sporculara destek verdiklerini söyledi. Bu doğrultuda Yenişehir Belediyesi olarak şampiyon olan Yenişehir Pirireis Ortaokulu voleybol takımı oyuncularının her birine2 bin 692 TL’lik destekte bulunduklarını ifade etti.

BAŞKAN ÖZYİĞİT “YENİŞEHİR, SPORTİF ALTYAPI İMKÂNLARIYLA TÜRKİYE’NİN EN ÖNEMLİ İLÇELERİNDEN BİRİ”

Yenişehir Belediyesinin sağladığı olanaklar ve altyapı imkânlarıyla Yenişehirli gençlerin her branşta şampiyonluk hedeflediğini belirten Başkan Özyiğit, “Yenişehir, sportif altyapı imkânlarıyla Türkiye’nin en önemli ilçelerinden biri. Bu gelişiminin altında elbette ki Yenişehir Belediyesinin spora olan desteği ve vizyonu yatıyor. Çocuklarımızı ve gençlerimizi spora teşvik etmek için gayretle çalışıyoruz”diye konuştu.

YENİŞEHİR BELEDİYESİ SPOR EĞİTİMLERİYLE ÇOCUK VE GENÇLERİN YANINDA

Yenişehir Belediyesi olarak tüm branşlara destek verdiklerini ve spor eğitimleriyle Yenişehirli çocukları geleceğe hazırladıklarını sözlerine ekleyen Başkan Abdullah Özyiğit, voleyboldan jimnastiğe, futboldan tenise kadar birçok alanda eğitim verdiklerini ve sportif mekânları halkın hizmetine sunduklarını kaydetti.

Yenişehir Pirireis Ortaokulu beden eğitimi öğretmeni Ahmet Çavuşoğlu ise “ Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz, biran olsun bizi yalnız bırakmadı ve hiçbir zaman geri çevirmedi.  Şampiyonadayken de sürekli aradı, desteği gibi kalbinin de bizimle olduğunu hissettik. Bu bizim için çok büyük bir moral kaynağı oldu. Kendisine çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Başkan Abdullah Özyiğit daha sonra Türkiye şampiyonu olan Nilsu, Öykü, Ceylin, Derinsu, Defne, Melis, Doğa, Yağmur, Ada, Lavin, Ceren ve Işılsu ile hatıra fotoğrafı çekti.