Erdemli Belediyesi, yapılan tatbikatlar ve eğitim seminerleri ile güvenli çalışma alanları oluştururken, verilen ilk yardım eğitimleri ile de olası kazalar anında yapılması gerekenleri öğretiyor.

Erdemli Belediyesi ana bina 4. kat toplantı salonunda pandemi kurallarına uygun gerçekleştirilen eğitimler, 2 gün sürdü. Belediye İş Sağlığı ve Güvenliği birimi ile kurum doktoru koordinasyonunda gerçekleştirilen eğitimleri, Hakan Çabuk ve Ali Yıldız  verdi.

Çalışan personellere yönelik, yangın-arama kurtarma ve ilkyardım konularında sürekli tatbikatlı eğitimler gerçekleştiren Belediye, özellikle pandemi döneminde uyulması gereken kurallar konusunda da sık sık bilgilendirme çalışmaları gerçekleştirdi.

KALÇA VE DİZ PROTEZ AMELİYATLARINDA  ROBOTİK CERRAHİ DÖNEMİ KALÇA VE DİZ PROTEZ AMELİYATLARINDA ROBOTİK CERRAHİ DÖNEMİ

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, İş Sağlığı ve Güvenliği noktasında en öncelikli eğitimlerden sayılan tatbikatların, her yıl düzenli olarak tekrarlandığını belirtti. Eğitimlerin, olası acil durumda, en doğru şekilde hareket edilmesi ve durumun en az zararla atlatılması için gerçekleştirildiğini ifade eden Başkan Tollu, kendi güvenliğini sağlama, sakin kalma, kazazedelere zarar vermeden iyi organizasyon olarak müdahale etme hususlarında, canlandırma yöntemiyle eğitim verildiğini bildirdi.