Akdeniz Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetler Müdürlüğü tarafından, alanında uzman kurum psikologu aracılığıyla vatandaşlara, psikoterapi ve aile danışmanlığı hizmeti sunuyor. Kadın, çocuk, ergen, yetişkin ve ailelere yönelik bireysel psikoterapi, grup çalışmaları, psiko-eğitim ve seminer hizmeti, uzmanlar tarafından, vatandaşların tercihine göre yüz yüze ya da online terapi şeklinde verilebiliyor. Aynı zamanda bu kapsamda, çocuk ve ailelerine yönelik gelişimsel tarama, gelişimsel takip ve ebeveyn danışmanlığı da yapılıyor.

Başkan Gültak, “Akdenizliler kendilerini yalnız hissetmesin”

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak; konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Belediyemiz bünyesinde psikolojik danışmanlık hizmeti kapsamında 2019 yılı Temmuz ayından bu yana 998 kişiye hizmet verildi. Bu kişilerden 550’si çocuk ve ergen, 448’i ise yetişkindir.

Ayrıca psikolojik danışmanlık hizmetleri kapsamında düzenlenen psiko-eğitim ve grup çalışması sayısı ise 68’dir. Çocuk ve ergenlere psikoterapi hizmeti, gelişimsel tarama ve danışmanlık gerçekleştirilirken, yetişkinlere de bireysel danışmanlık hizmeti sunduk. Birçoğumuz, hayatımızın zor dönemlerinde psikolojik desteğe ihtiyaç duyabiliriz. Akdenizliler kendilerini asla yalnız hissetmesin. Biz her daim vatandaşımızın yanınızdayız” ifadelerini kullandı.

PROSTATI AZDIRAN YİYECEKLER NELERDİR? PROSTATI AZDIRAN YİYECEKLER NELERDİR?

Ücretsiz sunulan psikoterapi ve aile danışmanlığı hizmetinden yararlanmak isteyen vatandaşlar, (0552768 8888) ve (03243366583) numaralı telefonlardan başvuruda bulunabilir.