Büyükşehir Belediyesi Tarımsal ve Veteriner Hizmetleri Dairesi ile Sosyal Hizmetler Dairesi koordinesinde yürütülen çalışmayla üreticiden temin edilen sütler kimyasal ve biyolojik analizlerin ardından dağıtıma çıkarılıyor. 2019 yılında başlatılan proje kapsamında 2021 yılında Mersin’in 13 ilçesinde dezavantajlı bölgelerde bulunan 113 ilkokulda toplam 1 milyon 500 bin adet süt dağıtıldı.

Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi’nde görev yapan Gıda Mühendisi Bilge Küçükkubaş, öğrencilere yeni dönemde de sütlerini ulaştırdıklarını belirterek: “Proje kapsamında 1 Aralık’ta çocuklarımıza okul sütü dağıtımına başlamıştık. Bu dağıtımımız 13 ilçede 113 okulda devam etmekte. Bugün de Tece Cumhuriyet İlkokulu’nda çocuklarımıza sütlerimizi dağıttık. Çocuklarımız sütleri görünce her zaman olduğu gibi bugün de çok mutlu oldular. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Vahap Seçer’e teşekkürlerini ilettiler” dedi.

RAMAZAN AYINDA AĞIZ KOKUSUNU ÖNLEMENİN YOLLARI RAMAZAN AYINDA AĞIZ KOKUSUNU ÖNLEMENİN YOLLARI

“TEŞEKKÜRLER VAHAP AMCA”

Kendilerine dağıtılan sütün tadını beğendiklerini söyleyen minik öğrenciler, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e, “Teşekkürler Vahap Amca” diyerek, mutluluklarını dile getirdi.