Milliyetçi Hareket Partisi Silifke İlçe Teşkilatı Kadın Kolları Başkanı Kıvanç Derya yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Yeni Mahalle Muhtarı Sebahat Yılmaz’ı muhtar evinde ziyaret ettiler.

Silifke ve Silifkelilerin menfaatine hayata geçirilmeye devam eden belediye çalışmaları ve projeler hakkında mahalle muhtarlarını bilgilendirmeye devam ettiklerini bildiren Milliyetçi Hareket Partisi Silifke İlçe Teşkilatı Kadın Kolları Başkanı Kıvanç Derya, muhtar ziyaretlerine  devam edeceklerini açıkladı. MHP Silifke Kadın Kolları Başkan Kıvanç Derya Yeni Mahalle Muhtarı Sebahat Yılmaz’ı ziyaretinde yaptığı konuşmada, “Belediyemiz vatandaşlarımız ve şehrimizin menfaatine birçok projeyi uygulamaya koymuştur. Her mahallede devam eden belediye hizmetlerinin yanı sıra Göksu ırmağı üzerine asma köprü, 32 dar gelirli ailenin faydalanacağı sosyal konut yapımı, İlçemizde yaşayan alevi kardeşlerimizin ibadetlerini yapabileceği bir cemevi, otizimli çocuklar yaşam merkezi, 24 saat göksu projesi, kır düğün salonu, yeni hizmet araçlarının satın alınması, eski belediye binasının restore edilmesi, yeni parkların yapımı, Taşucu mahallemizde yapımı tamamlanan gençlerimizin ve çocuklarımızın faydalanabileceği bilim merkezi ve kütüphane projesi ile birlikte sosyal, kültürel, eğitim ve sporla ilgili daha birçok projeye de destek vererek öncülük yapmaktadır. Seçimlerin ardından halkımız ve kentimiz için canla başla çalışarak bizleri bu modern projelere kavuşturan başta Silifke Belediye Başkanvekilimiz Sadık Altunok’a, belediye meclis üyelerimize ve tüm belediye personeli arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Belediyemiz her mahallede olduğu gibi sizin muhtarlığını yaptığınız Yeni mahallede de yeni projelere ve halkın isteği hizmetlerin yapımına devam etmektedir” diyerek muhtar Sebahat Yılmaz’ı bilgilendirdi.

Kendisini ziyarete gelen Milliyetçi Hareket Partisi Silifke İlçe Teşkilatı Kadın Kolları Başkanı Kıvanç Derya ve yönetim kurulunun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Yeni Mahalle Muhtarı Sebahat Yılmaz da konuşmasında, “Belediyemizin ilçe merkezi ve mahallelerimizde yürüttüğü çalışmaları yakından takip ediyoruz. Mahallemizde yaşayan vatandaşlarımızın faydalanacağı hizmetleri başarılı bir şekilde sürdüren Silifke Belediyemiz, 32 dairelik konut yapımı ve otizmli çocuklar yaşam merkezi projesini mahallemizde hayata geçirmeleri de bizleri sevindirmiştir. Yapılan hizmetler için Silifke Belediyemize teşekkür ediyoruz” diyerek birlikte bir süre sohbet ettiler.

Daha sonra Silifke Belediyesi tarafından Yeni Mahallede hizmete açılan otizmli çocuklar yaşam merkezini de ziyaret eden MHP Silifke Kadın Kolları Başkanı Kıvanç Derya ve yönetim kurulu üyeleri, merkezde devam eden otizmli çocukların eğitimleri ve bu merkezde devam eden faaliyetler hakkında da bilgiler edindiler.

MHP’li Varlı’dan üreticiye, emekliye, dar gelirliye destek mesajı MHP’li Varlı’dan üreticiye, emekliye, dar gelirliye destek mesajı

Mevlüt PARTAL - SİLİFKE