Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mezitli İlçe Başkanı Ahmet Serkan Tuncer, Mezitli mahalle muhtarları ile birlikte Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti.

CHP Mersin milletvekillerinin de yer aldığı ziyarette, Mersin Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere CHP'li belediyelerin çalışmalarından memnun olduklarını dile getiren muhtarlar, özellikle pandemi döneminde sosyal yardım ve destekler konusunda kendileriyle son derece uyumlu çalışıldığını söyledi. CHP Mezitli İlçe Başkanı Ahmet Serkan Tuncer ve yönetim kurulu üyelerinin de Mezitli'nin sorunlarıyla yakından ilgilendiğini kaydeden muhtarlar, problemlerin çözümü noktasında etkin rol oynandığını kaydetti.

Ziyaret sonrası bir açıklama yapan İlçe Başkanı Ahmet Serkan Tuncer ise kendilerini kabul eden CHP Genel Başkanı Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na teşekkürlerini ileterek, "Son derece faydalı bir görüşme oldu. Sayın genel başkanımız, muhtarlarımızın sorunlarını ve taleplerini dinledi. Muhtarların demokrasinin yapıtaşı olduklarını, yerel ve mülki idarelerin gözü kulağı olduğunu ifade etti. Biz de sayın genel başkanımızın muhtarlarımıza verdiği önemi ve hassasiyeti Mezitli İlçe Örgütü olarak uygulamalarımıza taşıyoruz" dedi.

Dertleri dinlediler Dertleri dinlediler

Ahmet Serkan Tuncer ve beraberindeki heyet, grup başkanvekillerine ve  genel başkan yardımcılarına ve da nezaket ziyaretinde bulundu.