Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Mersin İlçe Başkanları toplantısı Erdemli’de gerçekleştirildi.

Parti içi kaynaşmayı ve işbirliğini geliştirmek amacıyla her ay farlı bir ilçede yapılacak olan toplantıların ilkinde teşkilatlanma, ilçe yönetimlerinin oluşturulması, üye kayıtları, mali konular ve  kongre sürecine dair yapılması gerekenler konuşuldu.

Başkan Kılınç net konuştu... "1 kuruşluk şaibem yok!" Başkan Kılınç net konuştu... "1 kuruşluk şaibem yok!"

Deva Partisi Erdemli İlçe Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya İl Başkanı Cenk Cenkcimenoğlu,  İl Teşkilat İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Hüseyin Taner, İl Gençlik Çalışmalarından Sorumlu Başkan Yardımcısı Erkin Kara, İl İdari ve Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mihrimah Coşan Arıkan, İl Sekreteri Fesih Yıldırım, Yenişehir İlçe Başkanı Hediye Koçoğlu Dalğıç, Toroslar İlçe Başkanı Ramazan Özen, Akdeniz İlçe Başkanı Özcan Demir, Mezitli İlçe Başkanı Mehmet Önder Usta, Tarsus İlçe Başkanı Ferhat Gündeş , Silifke İlçe Başkanı Metin Yılmaz,Gülnar İlçe Başkanı Ramazan Er ve Anamur İlçe Başkanı Murat Doğan katıldı.

Parti teşkilatlarının bir bütün olarak hareket etmesi için kaynaşmanın ve işbirliğinin önemine vurgu yapan Başkan Cenk Cenkcimenoğlu “ Mersin’in birbirine uzak olan ilçelerini düzenli olarak bir araya getirerek kaynaşma, dayanışma ve işbirliğini arttırmak amacıyla her ay düzenli olarak toplanma kararı aldık. İlk toplantımızı Erdemli’de gerçekleştirdik. Belirlenen tüm ilçe başkanlarımız katılarak fikir alışverişinde bulundu. Bu sayede ilçeler arasında eşgüdümü ve birlikteliği de sağlama imkanı buluyoruz. Başta sosyal medya kullanımı olmak üzere parti programımızın doğru anlatılabilmesi için ortak ses çıkmasını sağlıyoruz. Birbirine uzak ilçede karşılaşılan kente özgü promlemlerin çözümü noktasında çok önemli alışveriş örneği sergiliyoruz. Bu şekilde buluştuğumuz ilçede bir sinerji oluşturarak partimizin daha iyi anlatma şansı da yakalıyoruz” dedi.

Katılan tüm ilçe başkanı ve il yöneticilerine teşekkür eden Başkan Cenkcimenoğlu, “Arkadaşlarımızın tam kadro olarak ilgi göstermesi ve toplantı sırasında ortaya koydukları fikirler, ülkemizin ve kentimizin geleceğine yönelik görüşler bizleri son derece mutlu etti. Paylaşılan bu fikirleri rapor haline getirerek çok değerli verilere sahip olacağız” diye konuştu.