Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok belediye meclis üyeleri ile birlikte Ülkü Ocakları Başkanlığı görevine atanan Mehmet Gürbüz’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

“Ülkü Ocaklarının Yesevi'nin irfan ateşiyle tüten kutlu bir ocak olduğunu” bildiren Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok ziyarette yaptığı konuşmada, "Ülkü Ocakları vatandır, Türklüktür, imandır, bayraktır. Bu ocakta pişen gönüller, Türkiye'nin dünü, bugünü ve yarınlarıdır. Biliyoruz ki buranın kapıları herkese açıktır. Ailelerimiz gönül rahatlığı ile çocuklarını ocağımıza gönderebilirler. Bu kutlu mekan bu vatan var olduğu müddetçe vatanı böldürmeyecek, bayrağı indirtmeyecek, ezanı dindirtmeyecektir. Sizler ocağa gelen gençlerimize Vatan, Bayrak ve Ezan sevgisi aşılarsınız. Sizler bütünleşmeyi, bir olmayı, birlikte olmayı, etle tırnak olmayı kısacası kardeş olmayı öğretiyorsunuz” diyerek Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Gürbüz’e yeni görevinde başarılar dileğini yineledi.

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok ve belediye meclis üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Gürbüz’de yaptığı konuşmada, Ülkü Ocakları olarak hedeflerinin, bilgi birikimi geniş,  ahlaklı bir gençlik yetiştirerek ailelerin hayır duasını almak olduğunu hatırlattı.

"Hizmetkar olmaktan şeref duyuyoruz!" "Hizmetkar olmaktan şeref duyuyoruz!"

Mevlüt PARTAL - SİLİFKE