Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, Adalet ve Kalkınma Partisi Mersin İl Teşkilatının 7. olağan kongresine katıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, ilçe başkanları ve cumhur ittifakı ilçe belediye başkanları ile  il kongresinin yapıldığı Servet Tazegül Kapalı Spor Salonuna gelen Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, burada kendilerini karşılayan AK Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ecrik ve yönetim kurulu üyeleri ile görüştü.

Korona virüs tedbirleri kapsamında gerçekleştirilen il kongresine katılan Maliye ve Hazine Bakanı Lütfi Elvan ve Mersin Milletvekilleri ile de görüşen Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, salonu dolduran partilileri de gönül selamı ile selamladı. Salonda ayrıca Adalet ve kalkınma Partisi Mersin İl Başkanı Cesim Ecrik ve Silifke İlçe Başkanı Mehmet Emin Kurt’la da görüşen Belediye Başkanvekili Altunok, kongrenin AK Parti camiasına, il, ilçe teşkilatlarına ve  tüm Mersin’lilere  hayırlı uğurlu olması dileğinde bulundu.

Dertleri dinlediler Dertleri dinlediler

Mevlüt PARTAL - SİLİFKE