Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ABD Başkanı Joe Biden’in, 1915 olayları ile ilgili açıklamalarına tepki gösterdi.

Başkan Kılınç net konuştu... "1 kuruşluk şaibem yok!" Başkan Kılınç net konuştu... "1 kuruşluk şaibem yok!"

Resmi twitter hesabı üzerinden paylaşım yapan MHP Lideri: “Biden’in skandal ve sakat açıklamasıyla Türkiye-ABD ilişkileri bundan sonra bambaşka bir mecraya savrulma riski taşımaktadır. Dostluk ve stratejik bağlar kurduğu bir ülkeye soykırım gölgesi düşürmeye kalkışan bir zihniyetle muhtemeldir ki hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır” dedi.

HDP’ye de yüklenen Bahçeli: “Ermeni ihanet şebekelerinin bir devamı olan PKK’nın siyasi ayağı HDP’nin de sözde soykırım yalanına sarılması siyasi ve hukuki bir karar aşamasına gelindiğine işarettir. Türk milletine soykırımcı diyen bir örgütün ne siyasette ne de Gazi Meclis’te bulunması artık imkansızdır. Devletimizin ve hükümetimizin alacağı her kararın yanındayız. Hiç kimseye, hiçbir güç odağına mecbur veya mahkûm değiliz. Geçmişi katliamlarla dolu olan bir ülkeden duyacağımız ve öğreneceğimiz bir şey de yoktur. Biriz, beraberiz, cihana karşı yek yüreğiz” şekilde paylaşım yaptı.